SOSTEtalk!

3.-4.10.2017, Oulu


SOSTEtalk!-tapahtuma on kohtaamispaikka, joka kokoaa kaikilta toimialoilta yhteen meidät, jotka jollakin tavalla edistämme ihmisten hyvää elämää. SOSTEtalk! -tapahtuma järjestetään toista kertaa ja tällä kertaa tapahtumapaikkana on viehättävä Oulu!

Ohjelma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, työpajoista, keskusteluista ja kohtaamisista. Tapahtumassa kohtaat ihmisiä näyttelyalueessa tai kerrot viestisi erilaisia viestintäkanavia hyödyntäen.

Agendalla ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveyspolitiikan ja yhteiskunnallisia aiheita. Ole mukana!

Tapahtumassa tulee olemaan myös vakuuttava näyttelyalue, jonka lisäksi tarjolle tulee myös erilaisia viestintäpaketteja. Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen sostetalk@soste.fi niin laitamme sinulle lisätietoa.

Voit tutustua täältä SOSTEtalk! 2015 -tapahtuman ohjelmakarttaan ja sen teemapolkuihin. Viime kerran tunnelmiin voit tutustua videokoosteen avulla, jonka tapahtumaa varten tuottivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismin koulutusohjelman opiskelijat. Kooste löytyy täältä.

OHJELMA

 

Ohjelmatyö alkaa tammikuussa! Haluatko mukaan tuottamaan ohjelmaa? Lähetä meille yhteistietosi, niin otamme yhteyttä!

Lisätiedot

Tapahtuman tuotanto ja koordinaatio
Jussi Perämäki, tapahtumatuottaja, puh. 044 722 2313
Viestinnän kanavat, kohtaamisen paikat
Laura Ylitalo, koulutussuunnittelija, puh. 045 165 5011
SOSTEn koulutukset ja tapahtumat, laajemmat kumppanuudet
Sirpa Sulku, koulutuspäällikkö, puh. 040 842 3678

_____

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@soste.fi

SOSTEtalk! -puhelin: 050 463 8166
SOSTEtalk! -sähköposti: sostetalk @ soste.fi
#sostetalk
SOSTEtalk! Facebookissa