fi | sv | eng

Järjestöbarometri

Ajankohtaista tietoa sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta

Järjestöbarometri kerää ja julkaisee ajankohtaista tietoa sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta, toimintaedellytyksistä, toimintaympäristöstä ja niiden muutoksista. Barometri perustuu valtakunnallisten järjestöjen johdolle sekä paikallisyhdistyksille julkaisuvuoden alussa tehtyihin kyselyihin sekä keskeisiin tilasto- ja rekisteriaineistoihin.

Alla ajankohtaisin barometri, tutustu myös aiempiin järjestöbarometreihin. Käytä somessa häsää #järjestöbaro.


Järjestöbarometri 2018

Järjestyksessään yhdestoista barometri käsittelee järjestöjen vapaaehtoistoiminnan tilaa, jäsenten ja jäsenyyden merkitystä järjestöjen toiminnalle, hallinnollisen työn kuormittavuutta ja sitä koskevia kehittämisehdotuksia sekä järjestöjen työllistämistä ja sähköisiä palveluja. Julkaisun erityisteemassa tarkastellaan tänä vuonna syitä ja taustoja, jotka ovat johtaneet purkautuneiden alan yhdistysten toiminnan loppumiseen tai jatkumiseen jossain toisessa muodossa.

Julkaisu

Järjestöbarometri 2018 julkaistaan M/S SOSTE -risteilyllä 9.-10. lokakuuta ja se on luettavissa tältä sivulta. Huomaathan, että julkaisu jaetaan kaikille M/S SOSTEn avajaistapahtuman osallistujille.

Uutiset

Järjestöbarometri 2018:n tuloksista on tehty kaksi ennakkojulkistusta: