fi | sv | eng

Nyt voi vaikuttaa ensi vuoden Järjestöbarometriin

18.09.2017, 15:53

SOSTEn Järjestöbarometri ilmestyy taas vuoden päästä syksylläBarometrissa kysytään valtakunnallisten järjestöjen ja paikallisyhdistysten ajankohtaistilanteen lisäksi vaihtuvia teemoja ja kysymyksiä, joihin voi nyt vaikuttaa. 

Tämän syksyn aikana viimeistellään Järjestöbarometrin tutkimuskysymykset. Niitä on jo pohdittu muun muassa barometrin asiantuntijaryhmässä, johon kuuluu järjestöjen ja STEA:n edustajia. Lisäksi kaipaamme järjestötyöstä kiinnostuneiden näkemyksiä ja toiveita asiasta.  

Mitkä ovat ajankohtaisia sosiaali- ja terveysjärjestöjä koskevia kysymyksiä, joista haluaisit tutkimustietoa? Lähetä ideoita ja palautetta SOSTEn tutkimustiimille osoitteeseen tutkimus(at)soste.fi. 

Järjestöbarometri on ainoa säännöllisesti sosiaali- ja terveysjärjestötoimintaa luotaava tutkimus. Sen kyselyihin vastaavat valtakunnallisten sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnanjohtajat ja yli tuhannen paikallisyhdistyksen toimijat. 

"Hyvä, että SOSTE tekee Järjestöbarometria pysyen hyvin kiinni tämän ajan teemoissa", näin yksi vastaaja totesi vuoden 2016 barometrissa. 

Vuonna 2016 Järjestöbarometri uudistui: tutkimustiedon lomaan tuotiin haastatteluja ja valokuvia sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiminnasta. Tutkimustuloksia alettiin tiivistää infografiikoiksi. Nämä ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia jakaa tutkimustietoa sosiaali- ja terveysjärjestöistä laajemmalle yleisölle. 

Ensimmäinen Järjestöbarometri tehtiin vuonna 2006. SOSTEn barometreista kerrotaan järjestöjen saavutuksia esittelevässä Järjestö 100 -kampanjassa.  

Kommentointi

Otsikko:
Nimi:
Kommentti: