fi | sv | eng

Riitta Särkelä on saanut Huoltajan mitalin ansiokkaasta toiminnastaan sosiaalialan hyväksi

26.11.2013, 13:41

Huoltaja-säätiö juhli 60-vuotissyntymäpäiviään työseminaarissa 21. marraskuuta 2013 Kuntatalolla. Tilaisuudessa muistettiin Huoltajan mitalilla 15 henkilöä. Riitta Särkelä on yksi tunnustuksen saaneista. Häntä kiitettiin paitsi ansioistaan sosiaalialalla myös järjestöjen ja Huoltaja-säätiön yhteistyön tekijänä ja edistäjänä.

Muut mitalin saaneet ovat sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko, sosiaali- ja terveysministeriön entinen kansliapäällikkö Kari Välimäki, sosiaalineuvos Martti Lähteinen, apulaisosastopäällikkö Reijo Väärälä, sosiaali- ja terveysasiain johtaja Tarja Myllärinen, kehittämispäällikkö Mervi Tolonen, johtaja Jouni Nummi, sosiaali- ja terveysjohtaja Varpu-Leena Aalto, johtaja Maija Kyttä, johtaja Sirkka-Liisa Pylväs, palvelutuotantojohtaja Petri Virtanen, dosentti Sakari Möttönen, rehtori Jorma Niemelä ja johdon erityisasiantuntija Paavo Vuotilainen.

Riitta Särkelää onnittelivat Huoltaja-säätiön hallituksen puheenjohtaja Harri Jokiranta, säätiön toiminnanjohtaja Ulla Salonen-Soulié ja isännistön puheenjohtaja Maija Perho.

Lue lisää

Huoltajan mitalilla muistettiin sosiaalialalla ansioituneita

SOSTEblogi

Keskustele ja kehitä järjestötyötä sekä hyvinvointia yhdessä!

Teemoissa keskustellaan SOSTElle tärkeistä aiheista. Kirjoittajina oman talon asiantuntijoita ja vierailijoita kentältämme.