fi | sv | eng

SOSTEtalk! Oulussa - ennakkovarausetu vielä viikon!

11.08.2017, 09:00

Monipuolinen koulutus- ja seminaariohjelma tarjoaa ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan sisältöjä ja yhteiskunnallisia teemoja. Ohjelma koostuu puheenvuoroista, koulutuksista ja työpajoista sekä kohtaamisista. Tapahtumassa on myös näyttely. Ohjelma toteutuu uuden 3+1-mallin mukaisesti: kolmen rinnakkaisseminaarin ohella on tarjolla koulutuksellista ohjelmaa oppimistilassa.

Hyvinvointi-investoinnit ja hyvinvoinnin rakentuminen paikallistaloudessa

Vuoden 2017 Hyvinvointitalousfoorumissa pureudutaan hyvinvointi-investointien moninaisuuteen sekä siihen, miten paikallistaloudet ja paikallisyhteisöt tuottavat hyvinvoinnin ja hyvän elämän edellytyksiä. Pohdimme eri väestöryhmiin kohdistuvien hyvinvointi-investointien merkitystä ja etsimme esimerkkejä uusista ja innovatiivisista hyvinvointi-investoinneista. Lisäksi tarkastelemme hyvinvoinnin rakentumista paikallistalouksissa. Tutustu tarkemmin täällä.


SOSTEtalk! - hyvinvointikeskustelun kärjessä


Hyvinvoivat ihmiset – hyvinvoiva yhteiskunta

Sosiaali- ja terveyspalveluissa ja sosiaaliturvajärjestelmässä tapahtuu ja on suunnitteilla merkittäviä muutoksia – miten muutokset heijastuvat ihmisiin ja ihmisten hyvinvointiin? Mistä ihmisten hyvinvointi ja onnellisuus syntyy, mikä on yhteiskunnan, palvelujen, järjestöjen ja ihmisten oma rooli hyvinvoinnin rakentumisessa? Miten rakennamme yhdenvertaista yhteiskuntaa ja vähennämme eriarvoisuutta? Tutustu tarkemmin täällä.

Tämä maa, nämä kunnat, millaiset maakunnat?

Kunta on monelle tuttu kumppani, onko maakunta jotenkin erilainen? Onko maakunta alueen kuntien vai alueen ihmisten demokraattinen yhteisö? Järjestöt ovat monin paikoin purkaneet maakunnallisia piirirakenteitaan, pitääkö ne nyt siis rakentaa uudelleen? Tule rakentamaan yhteistä vahvaa maakuntaa! Lue lisää täällä.

Oppimistila: Elinvoimaa yhteistyöhön, kehittämiseen ja uudistuksiin

Tarjolla on koulutuksellista ohjelmaa, esimerkkejä ja toimintamalleja sekä työkaluja, ideoita ja vinkkejä järjestötoiminnan kehittämiseen ja yhteistyöhön eri kumppaneiden kanssa. Ohjelmassa käsitellään konkreettisella ja käytännönläheisellä tavalla yhteistyötä ja yhteiskehittämistä, vapaaehtoistoimintaa ja kansalaistoimintaa, viestintää ja markkinointia sekä hyvinvointia työpaikoilla. Tutustu ohjelmaan täällä.

Tapahtuma on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille ja muille järjestöille, kunnille ja maakunnille, valtiohallinnolle sekä järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa yhteistyötä tekeville yksityisille toimijoille. Tilaisuus tarjoaa ohjelmaa niin päättäjille, johtajille, asiantuntijoille kuin työntekijöille.

Ilmoittaudu mukaan 18.8. mennessä, niin hyödynnät ennakkovaraajan edun.

Kommentointi

Otsikko:
Nimi:
Kommentti: