fi | sv | eng

ToimintaSuomi-portaali Kirkkopalvelut ry:lle

13.04.2017, 10:19

SOSTEn ylläpitämä ToimintaSuomi tunnetaan hyvinvointia ja terveyttä edistävien järjestöjen toimintaa, vertaistukea ja vapaaehtoistyötä kokoavana portaalina. Toukokuun alussa palvelu siirtyy Kirkkopalvelut ry:lle, joka myös ylläpitää vapaaehtoistyötä kokoavaa vapaaehtoistyo.fi-portaalia. Muutoksella pyritään vastaamaan paremmin vapaaehtois- ja harrastustoimintaa etsivien tarpeisiin, kun jatkossa palvelut löytyvät kootusti yhdestä kokonaisuudesta.

”ToimintaSuomi kehitettiin aikoinaan muun muassa yhdistämään vapaaehtoistoiminnan tarjoajat ja toimintaa etsivät”, kertoo SOSTEn järjestöpäällikkö Kiril Häyrinen ja jatkaa: ”ja tässä kohtaa katsottiin järkeväksi yhdistää ToimintaSuomi Kirkkopalvelut ry:n vapaaehtoistyo.fi-palveluun.”

”Alkuvaiheessa palveluita ei ole tarkoitus yhdistää toiminnallisesti, vaan pitää ne erillisinä palveluina. Jatkosta päätetään myöhemmin, kun kokemusta on karttunut”, sanoo tuottaja Ilkka Kalmanlehto Kirkkopalvelut ry:stä. Kalmanlehto toivottaa järjestöt tervetulleiksi molempiin portaaleihin ja toivoo runsasta palautetta.

Lisätietoja antaa Tuula Kolari, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, tuula.kolari@soste.fi ja Ilkka Kalmanlehto, Kirkkopalvelut ry, ilkka.kalmanlehto@kirkkopalvelut.fi.

Tuula Kolari
koordinaattori, SOSTE

Kommentointi

Otsikko:
Nimi:
Kommentti: