fi | sv | eng

@SOSTE10: Rahapelijärjestelmän hyväksyttävyyden näkökulmasta on keskeistä, että pelihaittoja määrätietoisesti vähennetään, toteaa Sote-#järjestö'jä edustavan SOSTEn pääsihteeri @VKiukas. Tuotoista voidaan tinkiä, jos pelihaittoja vähennetään: https://t.co/D7vIc6zX9T. #rahapelit https://t.co/YQbVsl2Dvh

pe 9. helmikuuta 2018 10.05.07

Rahapelijärjestelmän hyväksyttävyyden näkökulmasta on keskeistä, että pelihaittoja määrätietoisesti vähennetään, toteaa Sote-#järjestö'jä edustavan SOSTEn pääsihteeri @VKiukas. Tuotoista voidaan tinkiä, jos pelihaittoja vähennetään: https://t.co/D7vIc6zX9T. #rahapelit https://t.co/YQbVsl2Dvh

Järjestöbarometri

Järjestöbarometri kerää ajankohtaista tietoa sote-järjestöjen toiminnasta ja toimintaympäristöstä ja niiden muutoksista.

Järjestöbarometri 2018 käsittelee järjestöjen vapaaehtoistoiminnan tilaa, jäsenten ja jäsenyyden merkitystä järjestöjen toiminnalle ja hallinnollisen työn kuormittavuutta.

Sosiaalibarometri

Sosiaalibarometri on ajankohtainen arvio tärkeimpien hyvinvointipalveluiden tilasta ja ennakoi niiden muutoksista.

Sosiaalibarometri 2018 luotaa sosiaali- ja terveysjohtajien, sosiaalityöntekijöiden, Kelan johtajien ja Kelan toimihenkilöiden näkemyksiä perustoimeentulotuen Kela-siirron onnistumisesta.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
SOSTE Finlands social och hälsa rf
SOSTE Finnish Federation for Social Affairs and Health

Tietosuojakäytäntömme

Yhteystiedot

SOSTE
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@soste.fi

Henkilökunta ja puhelinnumerot

Osallistu!

Lähetä palautetta.
Tilaa SOSTEkirje.
Tilaa SOSTE kouluttaa.
Seuraa Twitterissä.
Seuraa Facebookissa.
Seuraa Youtubessa.