fi | sv | eng

@SOSTE10: Tervetuloa #kuntoutus uudistuu - toteutuuko oikeus kuntoutumiseen? -seminaariin huomenna klo 8.30 #Kansalaisinfo'ssa #pikkuparlamentti. Voit seurata myös verkossa. @AnnikaSaarikko @KuitunenSoile @EijaSorvari https://t.co/Y5WjqFK7Gk #kuntoutuskomitea #kuntoutusuudistus #KUVE

ke 29. marraskuuta 2017 14.22.44

Tervetuloa #kuntoutus uudistuu - toteutuuko oikeus kuntoutumiseen? -seminaariin huomenna klo 8.30 #Kansalaisinfo'ssa #pikkuparlamentti. Voit seurata myös verkossa. @AnnikaSaarikko @KuitunenSoile @EijaSorvari https://t.co/Y5WjqFK7Gk #kuntoutuskomitea #kuntoutusuudistus #KUVE

Järjestöbarometri

Järjestöbarometri kerää ajankohtaista tietoa sote-järjestöjen toiminnasta ja toimintaympäristöstä ja niiden muutoksista.

Järjestöbarometri 2016 kertoo sosiaali- ja terveysjärjestöistä: niiden yhteiskunnallisesta roolista, toiminnasta, toimintaedellytyksistä sekä muutoksista ja haasteista.

Sosiaalibarometri

Sosiaalibarometri on ajankohtainen arvio tärkeimpien hyvinvointipalveluiden tilasta ja ennakoi niiden muutoksista.

Sosiaalibarometri 2018 luotaa sosiaali- ja terveysjohtajien, sosiaalityöntekijöiden, Kelan johtajien ja Kelan toimihenkilöiden näkemyksiä perustoimeentulotuen Kela-siirron onnistumisesta.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
SOSTE Finlands social och hälsa rf
SOSTE Finnish Federation for Social Affairs and Health

Tietosuojakäytäntömme

Yhteystiedot

SOSTE
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@soste.fi

Henkilökunta ja puhelinnumerot

Osallistu!

Lähetä palautetta.
Tilaa SOSTEkirje.
Tilaa SOSTE kouluttaa.
Seuraa Twitterissä.
Seuraa Facebookissa.
Seuraa Youtubessa.