fi | sv | eng

@SOSTE10: Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on valinnut vuoden 2017 Valontuojaksi #ylisosiaalineuvos Aulikki Kananojan. Kananoja on rohkea sosiaalialan uranuurtaja ja kehittäjä. Hän on toiminut @Suvantory puheenjohtajana vuosina 2009–2016. https://t.co/66q5xQu7gl

ti 5. joulukuuta 2017 10.14.36

Turvallisen vanhuuden puolesta – Suvanto ry on valinnut vuoden 2017 Valontuojaksi #ylisosiaalineuvos Aulikki Kananojan. Kananoja on rohkea sosiaalialan uranuurtaja ja kehittäjä. Hän on toiminut @Suvantory puheenjohtajana vuosina 2009–2016. https://t.co/66q5xQu7gl

Järjestöbarometri

Järjestöbarometri kerää ajankohtaista tietoa sote-järjestöjen toiminnasta ja toimintaympäristöstä ja niiden muutoksista.

Järjestöbarometri 2018 käsittelee järjestöjen vapaaehtoistoiminnan tilaa, jäsenten ja jäsenyyden merkitystä järjestöjen toiminnalle ja hallinnollisen työn kuormittavuutta.

Sosiaalibarometri

Sosiaalibarometri on ajankohtainen arvio tärkeimpien hyvinvointipalveluiden tilasta ja ennakoi niiden muutoksista.

Sosiaalibarometri 2018 luotaa sosiaali- ja terveysjohtajien, sosiaalityöntekijöiden, Kelan johtajien ja Kelan toimihenkilöiden näkemyksiä perustoimeentulotuen Kela-siirron onnistumisesta.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
SOSTE Finlands social och hälsa rf
SOSTE Finnish Federation for Social Affairs and Health

Tietosuojakäytäntömme

Yhteystiedot

SOSTE
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@soste.fi

Henkilökunta ja puhelinnumerot

Osallistu!

Lähetä palautetta.
Tilaa SOSTEkirje.
Tilaa SOSTE kouluttaa.
Seuraa Twitterissä.
Seuraa Facebookissa.
Seuraa Youtubessa.