fi | sv | eng

Vapaaehtoisten päivä

03.12.2015

Torstaina 3. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö on erityisessä valokeilassa, kun Suomessa vietetään Vapaaehtoisten päivää.

Yhteisöt, vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen on kutsuttu osallistumaan vapaaehtoistyöstä käytävään keskusteluun sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman omalla paikkakunnallaan. Vapaaehtoistoimijat ja vapaaehtoiset voivat tapahtumiin osallistumisen lisäksi kertoa sosiaalisessa mediassa vapaaehtoistarinoitaan. Kokemuksia jaetaan sosiaalisessa mediassa hashtagillä #vapaaehtoistenpaiva.

Tänä vuonna Vapaaehtoisten päivän kampanjan toteuttaa Kansalaisareena verkostoineen. Myös SOSTE on mukana toteutuksessa.

Lue lisää

Järjestöbarometri

Järjestöbarometri 2016 kertoo sosiaali- ja terveysjärjestöistä: niiden yhteiskunnallisesta roolista, toiminnasta, toimintaedellytyksistä sekä muutoksista ja haasteista.

Järjestöbarometrin erillistarkastelu tutkii vuosina 2005-2014 rekisteröityneitä ja purkautuneita sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä.

Sosiaalibarometri

Sosiaalibarometri on ajankohtainen arvio hyvinvoinnista, palveluista ja palvelujärjestelmässä tapahtuvista muutoksista.

Sosiaalibarometri 2016 kertoo, mitä palveluista vastaavat johtajat sosiaali- ja terveystoimessa, Kelassa ja TE-toimistoissa ajattelevat omasta toimialastaan ja ihmisten hyvinvoinnin kehityksestä.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry
SOSTE Finlands social och hälsa rf
SOSTE Finnish Federation for Social Affairs and Health

Tietosuojakäytäntömme

Yhteystiedot

SOSTE
Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi@soste.fi

Henkilökunta ja puhelinnumerot

Osallistu!

Lähetä palautetta.
Tilaa SOSTEkirje.
Tilaa SOSTE kouluttaa.
Seuraa Twitterissä.
Seuraa Facebookissa.
Seuraa Youtubessa.