5.-6.4. järjestettävä M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sote-järjestöille, kuntien ja valtion sekä yksityissektorin toimijoille ja sidosryhmille.

Ohjelmahaku on päättynyt, kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!

Hae mukaan ohjelmaan

Kutsumme järjestöjä, kuntia ja muita tahoja mukaan rakentamaan M/S SOSTEn ohjelmaa! Haemme ohjelmaan tuoreita, ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, luentoja, keskusteluja, työpajoja tai jotain muuta. Hakuaika on 14.9.-29.10.2021.

Ohjelmaehdotus voi olla työpaja, tietoisku, luento, puheenvuoro, paneelikeskustelu, osallistava harjoitus, klinikka tai joku muu ohjelmanumero. Osallistujat ovat sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita, johtajia ja päättäjiä valtakunnallisesti eri sektoreilta.

Miksi kannattaa ehdottaa ohjelmaa M/S SOSTElle?

 • voit esitellä taustayhteisösi palveluita, toimintamalleja ja tuloksia
 • voit jakaa omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi, kouluttaa ja sparrailla muiden asiantuntijoiden kanssa
 • pääset tekemään organisaatiotasi tunnetuksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille eri sektoreilla
 • saat mahdollisuuden luoda uusia suhteita ja vahvistaa olemassa olevia verkostoja

Mitä tarjoamme?

 • olet osa tuotantotiimiä ja mukana vaikuttamassa siihen, mistä polttavista puheenaiheista järjestöissä juuri nyt keskustellaan
 • saat pääsyn M/S SOSTEn backstagelle, jossa tapaat muita ohjelmatuottajia, ja pääset nauttimaan virvokkeita ja välipalaa
 • saat mahdollisuuden osallistua maksutta ennen risteilyä järjestettävään koulutukseen, josta saat hyödyllisiä vinkkejä vaikuttavaan esiintymiseen saavuttaaksesi parhaan kohdeyleisön parhaalla mahdollisella tavalla
 • saat alennuksen M/S SOSTEn osallistumismaksusta (-50 % 1 hlö)
 • jos varaat näyttelypisteen tai viestintäpaketin, saat siitä -15 % alennuksen.

Mitä edellytämme?

 • jos ehdotuksenne valitaan osaksi ohjelmaa, sitoudut sen toteuttamiseen ja olet valmis esiintymään sovittuna ajankohtana.
 • osallistut koko tapahtumaan ti 5.4.2022 klo 18.30-ke 6.4.2022 klo 16.00 välisen ajan.
 • viestit tapahtumasta omilla verkkosivuillasi ja omille sidosryhmillesi.
 • sitoudut ostamaan pääsylipun koulutustapahtumaan alennuskoodilla (normaalihinta 160-495 euroa/henkilö hyttiluokasta riippuen).

Ehdotukset käsitellään vuoden 2021 loppuun mennessä ja otamme yhteyttä tammikuun aikana. Valinnat tekee M/S SOSTEn ohjausryhmä. Ehdotuksen tekeminen ei sido vielä mihinkään.

Valintojen perusteet

Ohjelmaa rakentaessa arvostamme sisällön houkuttelevuutta, uutuusarvoa, ajankohtaisuutta, kiinnostavuutta, oivaltavuutta, uusiä näkökulmia, luovuutta ja kekseliäisyyttä. Arvostamme yhteistyössä toisen organisaation kanssa tehtyjä ohjelmaehdotuksia sekä osallistavia sessiokokonaisuuksia, joissa keskustellaan ja työstetään yhteistä teemaa.

Ohjelman rakentuminen

M/S SOSTE -tapahtuman ohjelma rakentuu 45-60 minuutin mittaisista ohjelmatunneista. Yksi ohjelmatunti voi sisältää esimerkiksi kolmen erillistä ohjelmaehdotuksta, jotka on nivotty yhteisen teeman ja otsikon alle. Toisaalta ohjelmatunti voi rakentua myös yhdestä 45 minuutin mittaisesta ohjelmaehdotuksesta, mikä on useamman tahon yhteisesti suunnittelema ohjelmakokonaisuus.


Ohjelmahaku, pdf

Programansökan, pdf

Outi Majanen Opintovapaalla 31.5.2024 saakka