Ei kysymystä

Hyvinvoinnin edistämien onnistuu parhaiten lähellä avun tarvitsijaa. Esko - hanke

Ehkäisevä työ säästää pitkäjänteisesti

Kuntia tulee palkita ehkäisevään työhön sijoittamisesta. Nuorten syrjäytymistä ehkäisee tehokkaasti nuorten yhteiskuntatakuu, koulupudokkuuteen puuttuminen sekä etsivä nuorisotyö. Perheiden tukeminen taantumassa ehkäisee kasaantuvia ongelmia.  Järjestöjen rahoituksen turvaamisella pidetään huolta erittäin suuresta osasta ehkäisevää työtä.

Kaikki töihin kykynsä mukaan

Työ tukee osallisuutta ja hyvinvointia. Työelämää pitää joustaa paremmin elämäntilanteiden ja työkyvyn mukaan. 

Lue lisää

Ajankohtaista

Soste lausui kokoontumislain 7 §:n muuttamisesta

SOSTE ei kannata hallituksen esitysttä muuttaa kokoontumislain 7 §:n siten,... Lisää >

En skål för svenska veckan och synliggörande av teckenspråk och samiska

Förra veckan kanske du hörde mer svenska än vanligt på din arbetsplats. För... Lisää >

SOSTE on vahva vaikuttaja

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 180 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita  yhteistyöjäsentahoja.

SOSTE on yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa rohkea vaikuttaja ja asiantuntija, jonka tavoitteena on sosiaalisesti eheä, terve ja aidosti osallistuva yhteiskunta. Sijoitukset hyvinvointiin ja terveyteen ovat pitkäjänteisiä yhteisiä päätöksiä, joiden toteuttamisessa järjestöillä tulee olla vahva rooli. Siksi SOSTE haluaa lisätä sosiaali- ja terveysjärjestöjen vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

Somessa

Tapahtumat

matiketopelasu
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Seuraava tapahtuma:

Vaikuttamistyön järjestötreenit, Helsinki

21.11.2018

Lue lisää ›


Katso kaikki tapahtumat ›

Verkkoareenoita

ToimintaSuomi

ToimintaSuomi auttaa löytämään kootusti järjestöjen tarjoaman terveyttä ja hyvinvointia edistävän toiminnan ja kokoaa yhteen myös Suomen vapaaehtoispaikat.

Ajankohtaista: Vapaaehtoisten päivää vietetään 4.12. Kaksi viidestä suomalaisesta tekee palkatonta työtä yhteiseksi hyväksi. Joukko kasvaa, ja kohta joka toinen meistä on sellainen. Lue lisää


Innokylä

Innokylä tarjoaa sosiaali- ja terveysalan toimijoille ympäristön, jossa nämä voivat löytää toisensa, kehittää yhdessä sekä levittää uusia ideoita ja innovaatioita. Lue lisää

Viikon toimintamalli: Koppari tukee lasten ja nuorten koulunkäyntiä, itsetunnon ja sosiaalisten suhteiden sekä omaehtoisuuden vahvistumista yhdessä vanhempien ja koulun henkilöstön kanssa järjestölähtöisillä menetelmillä. Lue lisää


SOSTEblogi

Keskustele ja osallistu!

Teemoina: Miten järjestöt säilyvät elinvoimaisina? Kuinka luodaan hyvinvointitaloutta? Miten ihmiset voisivat paremmin? Lisänä Noste-blogi.

Julkaisut

Järjestöbarometri 2013

Lue ajankohtaiskuva sosiaali- ja terveysjärjestöistä: toiminnasta, toimintaedellytyksistä, toimintaympäristöstä sekä niiden muutoksista. Järjestöbarometri 2013 erityisteema on kuntoutus. Lue lisää

Yhteiskunnalliset areenat 2013

Koe alan huipputapahtumat

Saat laajan näkökulman, uusia ideoita ja ajatuksia, uusinta tietoja, kehität taitoja ja verkostoidut. Tapahtumissa luodataan alan muutoksia ja käydään ajankohtaista vuoropuhelua. Alan merkittävimmille foorumeille kutsutaan kuntien johtoa sekä luottamushenkilöitä, järjestöjen johtoa ja asiantuntijoita sekä muita hyvinvointiin vaikuttavia päättäjiä.

Tule mukaan kehittymään ja vaikuttamaan!

Valtakunnalliset päihde- ja mielenterveyspäivät


9-10.10.2013

Yhdessä kulkien - pidetään kaikki mukana

Helsingin Messukeskus, Kongressisiipi

Tapahtumaan osallistui yli tuhat kovan luokan ammattilaista. Verkostoitumassa ja kehittämässä omaa ammattitaitoaan oli kovan luokan ammattilaisia: tutkijoita, käytännön toimijoita, suunnannäyttäjiä ja kokemusasiantuntijoita.

Aineistoja

Tapahtuman esityksiä viedään parhaillaan verkkosivuille.

Esimerkkitapahtuma - otsikko

Tässä kohtaa voi olla kuva ja tekstiä.


 

Palautetta vuoden 2012 Päihde- ja mielenterveyspäiviltä


Oikein hyvät puheenvuorot - herättelivät hyvin monipuolisesti aiheeseen.”


 “Avajaistilaisuus: Osallisuus ja leiman vähentäminen asenteissa jäi mieleen.”


Noste on uusi yhteiskunnallinen laatulehti

Noste pureutuu syvälle sosiaali- ja terveysalan ilmiöihin ja antaa äänen niin asunnottomalle alkoholistille, adhd-nuorelle kuin aivokirurgillekin. Kerromme hyviä tarinoita, jotka ovat totta.

Noste tarjoaa tuhdin lukemiston kaikille, joita kiinnostaa mitä maailmassa todella tapahtuu.

Tutustu verkossa Nosteessa.fi ›