Skip to content

M/S SOSTEn näyttelypisteet ja viestintäkanavat

M/S SOSTE on peruttu

Tapahtuman etusivulle

M/S SOSTE tarjoaa useita näkymisen ja kohtaamisen paikkoja tapahtumapassa, ennen tapahtumaa ja sen jälkeen.  Tapahtumaan osallistuu sosiaali- ja terveysalan parissa toimivia järjestöjä, kuntien ja valtionhallinnon edustajia, yksityisen sektorin toimijoita sekä muita sidosryhmiä. Ohjelmasisältöä on tarjolla niin päättäjille, johtajille, asiantuntijoille kuin muille työntekijöille.

Tutustu ja varaa omasi! Näyttelypisteitä ja viestintäpaketteja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne jaetaan varausjärjestyksessä.

Lataa M/S SOSTE mediakortti

Katso ketkä ovat jo mukana näyttelyssä

Näyttely- ja viestintäpaketit:

Näyttelypiste

Haluatko kohdata osallistujat kasvokkain näyttelypisteellä? Näyttelypisteet sijaitsevat kahdella alueella osallistujien kulkureiteillä. Piste sisältää pöydän ja kaksi tuolia, tilan roll up -telineelle ja esitetelineen. Paikalla mahtuu hyvin päivystämään 1–2 henkilöä. Hinta sisältää 2 osallistujaa.

Pöydän koko näyttelypisteillä Ravintolakäytävällä (8. kansi):
– korkeus 108 cm, halkaisija 60 cm

Pöydän koko näyttelypisteillä Fast Lanessa (7. kansi):
– pöytä on joko pyöreä, suorakaide tai neliö; korkeus kaikissa 76,5 cm. Tiedot varmistetaan tarvittaessa lähempänä taphahtuma-ajankohtaa

Näyttelypisteet sijaitsevat kahdella alueella osallistujien kulkureitillä. Varausjärjestyksessä paikat täytetään ensin  Raintolakäytävällä kannella 8 ja sen jälkeen Fast Lanella kannella 7.

Näyttelypisteet ovat avoinna:
6.10.2020 klo 18.30-21.00
7.10.2020 klo 8.15-14.30

Hinta alkaen 1 900€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Pop up -tila

Pop up -tila soveltuu esim. toiminnalliseen mentorointiin, coachaukseen, pitchaukseen, sparraustuokion tai opastusklinikan järjestämiseen. Tila sijaitsee kokouskannella seminaarisalien yhteydessä, ja on käytössä 3 tuntia. Tila on kooltaan noin 10 neliömetriä ja tilassa on käytössä kokoushuoneen kalustus.

Ilmoita varauslomakkeella tilassa järjestettävän tuokion otsikko ja sisältö. Pop up -tilojen ohjelma ja aikataulu työstetään näistä tiedoista. Hinta sisältää 1 osallistujan.

Hinta alkaen 900€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Pop up -varaukset ovat täynnä.

Tiedota esitepisteellä

Esitepisteellä jaat tietoa tapahtuman osallistujille näppärästi. Piste sisältää paikan roll up -telineelle sekä esitetelineen. Pisteelle voi jättää jakoon esimerkiksi esitteitä. Huomaathan, että tälle pisteelle ei mahdu päivystämään eli se on materiaalin jakopiste. Esitepisteet sijaitsevat Arcadekäytävällä (7. kansi). Hinta sisältää 1 osallistujan.

Hinta alken 700€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

 

Jaa materiaalia tapahtumakassissa

Tapahtumakassin kautta tavoitat kaikki osallistujat helposti. Kassiin mahtuu esite tai pieni ja tarpeellinen jakotuote: vesipullo, muistivihko, kynä, heijastin, avaimenperä tai vastaava. Ilmoita tuotteen koko ja muoto varauksen yhteydessä. Hinta sisältää 1 osallistujan.

Hinta alkaen 700€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

 

SOSTE
6. kerros, Anni Autti
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki

Tule tunnetuksi – logonäkyvyys viestintäkanavissa

Logonäkyvyydellä tavoitat kaikki tapahtuman osallistujat ja siitä kiinnostuneet ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen tapahtuman verkkosivuilla ja mobiiliapplikaatiossa. Hinta sisältää 1 osallistujan.

Hinta alkaen 700€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Laajemmat kumppanuudet

Tarjoamme räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät useita eri viestintäkanavia myös edellä mainittujen pakettien lisäksi. Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää näkymisen tapoja osallistujien iloksi ja hyödyksi! Laajempiin kumppanuuksiin liittyen ota yhteys erityisasiantuntija Jussi Perämäki jussi.peramaki@soste.fi

Peruutusehdot

Varaukset ovat heti sitovia. Osallistujien tietoja voidaan muuttaa 25.9.2020 saakka.