Skip to content

Onneksi on joku -kampanja

Takaisin

Mistä kampanjassa on kyse?

Onneksi on joku  on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n aloittama kampanja. Halusimme luoda kampanjan, joka näyttää sote-järjestöjen työn arvon ja sen, miten paljon ja monipuolista toimintaa on saatavilla.

Sosiaali- ja terveysalan järjestöt koskettavat jossain vaiheessa jokaisen suomalaisen elämää. Osa järjestöistä tukee nimenomaan elämän kriiseissä, esimerkiksi vertaistuen muodossa, mutta suuri osa toiminnasta on ennaltaehkäisevää ja eri ryhmien arkista hyvinvointia lisäävää toimintaa.

Toivomme, että kampanja muistuttaa meitä jokaista siitä, kuinka arvokasta on, että on joku, joka on läsnä arjessa. Ei läsnäolon tarvitse tarkoittaa muuta kuin tunnetta siitä, että ei ole yksin. Ihminen kaipaa toista ihmistä muulloinkin kuin kriiseissä.

Keitä kampanjan päähenkilöt ovat?

Kampanjan videossa ja valokuvissa nähdään oikeita ihmisiä SOSTEn jäsenjärjestöistä ja yhdistyksistä. Voit tutustua heihin tarkemmin tästä.

Miten kampanjaan voi osallistua?

Onneksi on joku -kampanja pyytää jokaista kiittämään sitä omaa jokuaan. Kuka on ollut sinulle merkittävä henkilö jossain elämänvaiheessa tai tilanteessa? Kuka on sinun jokusi?

Tarinoita voi kertoa somekanavissa hashtagilla #onneksionjoku.

Kampanjan kanavat

Onneksi on joku löytyy Instagramista ja Twitteristä nimellä @onneksionjoku.

Kampanjan kotisivu on onneksionjoku.fi

Kampanjan tekijät

Onneksi on joku -kampanja on SOSTEn aloittama. Kampanjan materiaalit on tuottanut Kaskas Media.

På svenska / ruotsiksi

Tur att det finns nån

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kaikkiin kampanjaan liittyviin kysymyksiin ja yhteydenottoihin vastaa SOSTEn viestintäpäällikkö Milla Halme.

Takaisin