Skip to content

SOSTEtalk! – Kestävä tulevaisuus

sostetalk2021 logoHinnat ja ryhmät

SOSTEtalk!-tapahtuman etusivulle

Lahdessa 13. – 14.4. hybriditapahtumana järjestettävä SOSTEtalk! on ammattilaiset ja päättäjät yhdistävä kohtaamispaikka kaikille, jotka edistävät ihmisten hyvää elämää.

Osallistumismaksut

Osallistuminen paikan päällä

  • 295 €/hlö SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 325 €/hlö muut osallistujat

Osallistumismaksu sisältää tapahtuman koulutus- ja verkostoitumisohjelman, lounaan ja kahvitukset molempina tapahtumapäivinä sekä virtuaalinäyttelyn.

Ryhmäedut

  • 5-9 henkilön ryhmä: -5 %
  • 10 henkilöä tai enemmän: -10 %

Ryhmähintojen edellytyksenä on yksi laskutusosoite. Ryhmän ilmoittaminen onnistuu ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit ilmoittaa ryhmän jäsenet samalla kerralla tai erikseen. Ilmoittautumisen jälkeen lomake tarjoaa mahdollisuuden täyttää uuden osallistujan tiedot samoilla laskutustiedoilla. Korvaa jokaisen ryhmän jäsenen ilmoittautuessa ”Asiakasviite laskulle” -kohta ryhmätunnisteella (yhteyshenkilön sukunimi ja etunimi).

Ilmoittaudu tapahtumaan

Osallistuminen etäyhteydellä

  • 165 €/hlö SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 185 €/hlö muut osallistujat

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen tapahtumaan etäyhteydellä, luennot yhdestä salista striimattuna ja virtuaalinäyttelyn.

Ilmoittaudu etäosallistujaksi

Lisätietoja

Mikäli teillä on kysyttävää, olkaa yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen sostetalk@soste.fi. Katso peruutusehdot.

SOSTEn jäsenyys

SOSTEn varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt. Yhteistyöjäseniksi ovat tervetulleita muut sosiaali- ja terveysalan toimijat, esimerkiksi kunnat tai sosiaali- ja terveysalaa lähellä olevia yhdistykset. Jäsenyyden ehtona julkisoikeudellinen tai yleishyödyllinen asema. SOSTEn hallitus päättää valittavista jäsenistä.

Hae SOSTEn jäsenyyttä. Tutustu SOSTEn jäseniin.