Skip to content

SOSTEtalk! näyttelypisteet ja viestintäkanavat

7.-8.10.2019 Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere

Tapahtuman etusivulle

SOSTEtalk! tarjoaa useita näkymisen ja kohtaamisen paikkoja sekä tapahtumapaikalla että ennen tapahtumaa ja sen jälkeen.  Tapahtumaan osallistuu sosiaali- ja terveysjärjestöjä, muita järjestöjä, kuntia, maakuntia, valtiohallintoa sekä järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa yhteistyötä tekeviä yksityisiä toimijoita. Ohjelmaa on tarjolla niin päättäjille, johtajille, asiantuntijoille kuin työntekijöille.

Haluatko kohdata osallistujia? Tapahtuman näyttelyssä tavoitat osallistujat kasvokkain. Jos taas viestisi on jaettavissa, jaa se osallistujille tapahtumakassissa tai esitepisteellä.

Oletko kiinnostunut laajemmasta kumppanuudesta ja tapahtumayhteistyöstä? Räätälöimme mielellämme juuri teidän organisaatiolle sopivan kumppanuuspaketin.

Tutustu ja varaa omasi! Näyttelypisteitä ja viestintäpaketteja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne jaetaan varausjärjestyksessä.

Lataa SOSTEtalk! 2019 mediakortti

Paikka ja aika

Näyttelypisteet sijaitsevat kahdella alueella osallistujien kulkureitillä. Alueet ovat Pienen salin lämpiö ja Puistolämpiö. Voit katsoa alueista kuvia.

Näyttelypisteet ovat avoinna:
ma 7.10. klo 9.30-16.45
ti 8.10. klo 8.30-13.00

Katso ketkä ovat jo näyttelyssä mukana!

Näyttely- ja viestintäpaketit

Näyttelypiste

Haluatko kohdata osallistujat kasvokkain näyttelypisteellä? Näyttelypisteet sijaitsevat kahdella alueella osallistujien kulkureiteillä. Piste sisältää pöydän ja kaksi tuolia, tilan roll up -telineelle ja esitetelineen. Paikalla mahtuu hyvin päivystämään 1–2 henkilöä. Hintaan sisältyy 2 osallistujapassia.

Hinta alkaen 1400€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Pop up -tila

Pop up -tila soveltuu esim. toiminnalliseen mentorointiin, coachaukseen, pitchaukseen, sparraustuokion tai opastusklinikan järjestämiseen. Tila on sijaitsee näyttelyalueella, on käytössäsi 2 tuntia ja siihen sisältyvät messuseinäkkeet, tuoleja ja pieni pöytä. Tekniikka ei sisälly pakettiin. Hintaan sisältyy 1 osallistujapassi.

Ilmoita varauslomakkeella tilassa järjestettävän tuokion otsikko ja sisältö. Pop up -tilojen ohjelma ja aikataulu työstetään näistä tiedoista.

Hinta 800€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Tiedota esitepisteellä

Esitepisteellä jaat tietoa tapahtuman osallistujille näppärästi. Piste sisältää paikan roll up -telineelle sekä esitetelineen. Huomaathan, että tälle pisteelle ei mahdu päivystämään eli se on materiaalin jakopiste. Hintaan sisältyy 1 osallistujapassi.

Hinta 700€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Jaa materiaalia tapahtumakassissa

Tapahtumakassin kautta tavoitat kaikki osallistujat helposti. Kassiin mahtuu esite tai pieni ja tarpeellinen jakotuote: vesipullo, muistivihko, kynä, heijastin, avaimenperä tai vastaava. Ilmoita tuotteen koko ja muoto varauksen yhteydessä. Hintaan sisältyy 1 osallistujapassi.

Hinta 700€. Hinta on arvonlisäverovapaa.

Materiaali tulee toimittaa 13.9. mennessä osoitteeseen

SOSTE
huone 611, 6.krs
Yliopistonkatu 5
00100 Helsinki

Laajemmat kumppanuudet

Tarjoamme räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät useita eri viestintäkanavia myös edellä mainittujen pakettien lisäksi. Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää näkymisen tapoja osallistujien iloksi ja hyödyksi! Laajempiin kumppanuuksiin liittyen ota yhteys erityisasiantuntija Jussi Perämäki jussi.peramaki@soste.fi

Peruutusehdot

Varaukset ovat heti sitovia. Osallistujien tietoja voidaan muuttaa 30.9. saakka.