Skip to content

SOSTEtalk! Osallistumismaksut

  • 295 €/hlö SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 325 €/hlö muut osallistujat

Hinnat sisältävät tapahtuman koulutus- ja verkostoitumisohjelman, lounaan ja kahvitukset molempina tapahtumapäivinä. Osallistujille jaetaan myös SOSTEn tuore Sosiaalibarometri.

Ryhmäedut

  • 5-9 henkilön ryhmä -5 %
  • 10 henkilöä tai enemmän -10 %

Ryhmähintojen edellytyksenä on yksi laskutusosoite. Ryhmän ilmoittaminen onnistuu ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit ilmoittaa ryhmän jäsenet samalla kerralla tai erikseen. Ilmoittautumisen jälkeen lomake tarjoaa mahdollisuuden täyttää uuden osallistujan tiedot samoilla laskutustiedoilla. Korvaa jokaisen ryhmän jäsenen ilmoittautuessa ”Asiakasviite laskulle” -kohta ryhmätunnisteella (yhteyshenkilön sukunimi ja etunimi).

Mikäli teillä on kysyttävää, olkaa yhteydessä sostetalk@soste.fi.

Peruutusehdot löytyvät täältä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

SOSTEn jäsenyys

Voit tarkistaa SOSTEn jäsenluettelon täältä.

Etkö vielä ole jäsen? SOSTEn varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt. Yhteistyöjäseniksi ovat tervetulleita muut sosiaali- ja terveysalan toimijat, esimerkiksi kunnat tai sosiaali- ja terveysalaa lähellä olevia yhdistykset. Jäsenyyden ehtona julkisoikeudellinen tai yleishyödyllinen asema. SOSTEn hallitus päättää valittavista jäsenistä. Lue lisää jäseneksi hakemisesta.

Takaisin SOSTEtalk! -tapahtumasivulle