M/S SOSTE sessio: Digitaidoilla yhdistyksen arki sujuvaksi

M/S SOSTE sessio: Digitaidoilla yhdistyksen arki sujuvaksi

Etusivu / Suurtapahtuma / M/S SOSTE 2022 – kompassissa uusi suunta
Missä:
Silja Europa Helsinki-Tallinna-Helsinki
Milloin:
6.9.2022 18:00 – 7.9.2022 16:00

Ohjelma

Digitaidoilla yhdistyksen arki sujuvaksi

Digitaidot mahdollistavat yhdistyksille sujuvan arjen! Millaiselta pienten, paikallisten yhdistysten digiosaaminen näyttää? Ovatko riittävät taidot hallussa ja miten niitä voisi tarvittaessa kehittää?

Tervetuloa mukaan pienten ja paikallisten yhdistysten digiosaamisen haasteita ratkovaan työpajaan! Työpajassa tutustutaan yhdistyksen digiosaamisen tilaan muun muassa Järjestöbarometrin tuoreiden havaintojen pohjalta.

Yhteisen työskentelyn aikana syvennytään pohtimaan missä ja miten digiosaamista voidaan kehittää ja miten digitaitojen kehittämisen tarpeita voidaan sanoittaa? Entä miten varmistua, että yhdistyksellä on riittävä osaaminen tai tuki hallinnon pyörittämiseen (hallitustyöskentely) ja jäsenten tukemiseen digiasioissa? Työpajassa tutustutaan yhdistyksen digiosaamisen tilaan muun muassa Järjestöbarometrin tuoreiden havaintojen pohjalta.

  • erityisasiantuntija Mirva Gullman, Digi- ja väestötietovirasto
  • erityisasiantuntija Riikka Forss, Digi- ja väestötietovirasto
  • erityisasiantuntija Juha Peltosalmi, SOSTE

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) edistää digitalisaatiota ja kehittää digitukea kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille. Työtä tehdään yhdessä valtakunnallisen digitukijoiden verkoston kanssa. Haluamme syventää ymmärrystä digiosaamisen tilanteesta, kehittää digitukea sekä tukea tarjoavien osaamista.

Lisätietoja

Outi Majanen erityisasiantuntija, koulutukset ja tapahtumat