Skip to content

Järjestöjohtajien seminaari

29. – 30.1.
Hotelli Korpilampi, Korpilammentie 5, 02970 Espoo

Mitä Suomessa tapahtuu tulevalla hallituskaudella? Mikä on järjestöjen ja kansalaistoiminnan rooli tulevaisuudessa? Miten käy kolmannen sektorin rahoituksen?

Tulevaisuutta emme voi ennustaa, mutta yhdessä voimme – ja meidän pitää – vaikuttaa kansalaisyhteiskunnan ja kansalaisjärjestöjen tekemän työn puolesta entistä voimakkaammin. Se taas edellyttää yhteistä keskustelua, ideointia, tiedon ja kokemusten jakamista sekä yhteistyöstä sopimista.

Seminaarissa valmistaudutaan tulevaan hallituskauteen kansalaisjärjestöjen näkökulmasta, käydään keskustelua päättäjien kanssa ja verkostoidutaan kollegoiden kesken.

Tapahtuma on tarkoitettu Allianssin, Olympiakomitean ja SOSTEn jäsenjärjestöjen puheenjohtajille ja toiminnanjohtajille.

Seminaari järjestetään Hotelli Korpilammella Espoossa. Osallistumismaksuun sisältyy yhteiskuljetus Helsingin keskustasta Korpilammelle.

Ohjelmaa työstetään, ja tuoreimmat tiedot päivitetään tälle sivulle. Seminaari Facebookissa.

Ilmoittaudu tapahtumaan 31.12. mennessä

Ohjelma

Tiistai 29.1.

8:00
Yhteiskuljetus Helsingistä Korpilammelle
9:30
Ilmoittautuminen ja aamukahvit
10:00
Avaussanat: pääministeri Juha Sipilä
Järjestöjen tervehdys: Allianssi, Olympiakomitea ja SOSTE
Otsikko vahvistuu: Petri Rajaniemi
11:30
Lounas
13:00
Ohjelmaa valmistellaan
14:00
Tauko
14:15
Kansalaisjärjestöjen rahoituksen tulevaisuus - rahoituksen rinnakkaisseminaarit: Julkinen rahoitus, Kansalaisrahoitus, Yritysrahoitus (Valitse ilmoittautumislomakkeella, mihin rinnakkaisseminaariin osallistut)
15:15
Kahvitauko ja majoittuminen
16:00
Otsikko vahvistuu: professori Minna Huotilainen, Helsingin yliopisto
17:00
Päivän ohjelma päättyy
19:00
Illallinen

Keskiviikko 30.1.

9:00
Päivän ohjelma alkaa: Velipekka Nummikoski, varatoimitusjohtaja, Veikkaus
9:10
Järjestöonnistujat: Osallistujien lyhyet alustukset järjestöjen onnistumisista pienryhmissä, jonka jälkeen keskustelua. Jos haluat jakaa järjestösi onnistumisen esimerkiksi jäsenhankintaan, rahoitukseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tai viestintään liittyen, kerro ilmoittautumislomakkeella. Varaudu myös jakamaan onnistumisenne muille osallistujille.
10:30
Kahvitauko ja huoneiden luovutus
11:00
Ohjelmaa valmistellaan, toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, YLE
Päätössanat: Allianssi, Olympiakomitea, SOSTE
12:15
Lounas
13:15
Yhteiskuljetus Korpilammelta Helsinkiin

Esteettömyys

Hotelli Korpilammen tilat ovat esteettömät. Kokoustilat ovat kahdessa kerroksissa ja kulkeminen tilasta toiseen onnistuu hissillä. Ravintolasalissa osa pöydistä sijoittuu alatasanteelle, minne on muutama rappunen. Ylätasanteen pöytiin on esteetön kulku. Kokoushuoneiden sisäänkäynneillä on varauduttava pieniin, 2 cm korkeisiin kynnyksiin.

Jos tarvitset invavarustellun hotellihuoneen tai induktiosilmukan kokoustiloihin, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Muita huomioita”.

Avustajat ja tulkit osallistuvat tilaisuuteen maksutta, mutta heiltä laskutetaan todelliset tarjoilu- ja majoituskulut. Ilmoitathan mahdollisesta avustajasta tai tulkista ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Muita huomioita”.

Hotelli Korpilammesta lisää verkkosivulla.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Katso mm peruutusehdot käytännön infoa-sivulta.

  • Osallistumismaksu (majoitus yhden hengen huoneessa) 240 euroa/hlö.
    Osallistumismaksu sisältää täysihoidon (ohjelman, kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut ja tarjoilut, majoituksen sekä edestakaisen yhteiskuljetuksen).
  • Osallistumismaksu (kahden hengen huoneessa) 190 euroa/hlö.
    Osallistumismaksu sisältää täysihoidon (ohjelman, kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut ja tarjoilut, majoituksen sekä edestakaisen yhteiskuljetuksen).
  • Osallistumismaksu ilman majoitusta 150 euroa/hlö.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan 31.12.2018 mennessä