Skip to content

SOSTEtalk! sessio: Hyvinvointitalous maailmalla

8.10.2019 9.00 - 8.10.2019 10.15
Tampere-talo
SOSTEtalk! on monipuolinen koulutus- ja seminaaritapahtuma.

Tapahtuman etusivulle

 

Ohjelma | Hinnat ja ryhmät | Majoitus Näyttelypisteet | Hyvät tavat | Peruutusehdot

Ilmoittaudu tapahtumaan

Session ohjelma

Hyvinvointitalous maailmalla

Hyvinvointitalouden (Wellbeing Economy) termin ympärille on syntynyt viime vuosina monenlaista liikehdintää niin Suomessa kuin maailmallakin. Yksi kiinnostavimmista aloitteista on Wellbeing Economy Alliance (perustettu vuonna 2018), joka kokoaa yhteen organisaatioita, asiantuntijoita sekä yksityishenkilöitä rakentamaan yhdessä yhteiskuntien kestävää ja hyvinvointia painottavaa siirtymää. SOSTE on jo viiden vuoden ajan kehittänyt omaa hyvinvointitalousajatteluaan ja keväällä 2019 liittynyt osaksi WEAllia.

Tässä sessiossa esitellään hyvinvointitalouden leviämistä ja tuoreimpia kansainvälisiä virtauksia Wellbeing Economy Alliancen toiminnan ja kokemusten kautta. Keskusteluun johdattelee WEAll-verkoston sisältökoordinaattori, Katherine Trebeck. Keskustelussa pohditaan myös sitä, miten kansalaisyhteiskunta pystyy tulevaisuudessa edistämään kestävää kehitystä ja hyvinvointia sekä osallisuutta vaalivaa yhteiskuntaa globaalisti. Millaisia uusia aloitteita tarvitaan? Minkälaisia toimintamalleja tarvitaan?

Tilaisuus on englanninkielinen, session will be held in English.

Transition to the Wellbeing Economy – ideas, visions and action

Katherine Trebeck, Wellbeing Economy Alliance, Policy and Knowledge Lead

Comments:

Chris Evatt (New Zealand),philosopher and organization expert and Alexander Evatt, MSc Business Administration, Next Generation Leadership

Elina Mikola, asiantuntija, Fingo ry