fi | sv | eng

Järjestötoiminnan koulutukset

Koulutukset tarjoavat ideoita järjestöjen näkyvyyden ja elinvoimaisuuden lisäämiseksi, osaamisen vahvistamiseksi ja kumppanuuksien kehittämiseksi.

Tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia toimia tulokselliseksi, vahvistaa arvioivaa ja kehittävää työotetta sekä edistää keskinäistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!


Järjestöseminaarit ja -foorumit

Arviointifoorumissa käsitellään järjestöarvioinnin ajankohtaisia teemoja, erityisesti tulosten, vaikutusten, vaikuttavuuden ja kustannusvaikutusten arviointia. Seuraava tilaisuus 5/2017.

Talous- ja hallintopäivät tarjoavat tietoa ja tukea taloutta ja hallintoa koskevissa kysymyksissä sekä foorumin näiden asioiden parissa työskentelevien verkostoitumiselle. Tulossa 11/2017.

Molemmat tilaisuudet järjestetään parillisina vuosina MS SOSTE -koulutusristeilyllä lokakuussa ja parittomina vuosina Helsingissä.


Teemakoulutukset

Erilaisia teemakoulutuspäiviä vaihtuvista sisällöistä. Vuonna 2017 aiheina mm. mobiilivideon tekeminen, somemainonta, tarinallistaminen. Lisätietoa saat tämän sivun vasemmasta reunasta löytyvästä sivupalkista sekä koulutus- ja tapahtumakalenterista!


Järjestötoiminnan kehittäminen -koulutuskiertue

Vuosittain järjestettävä kiertue tarjoaa näkökulmia järjestötoiminnan kehittämiseen vaihtuvista teemoista. Ohjelma sisältää alustuksia ja ryhmätöitä. Vuonna 2017 koulutuskiertue järjestetään teemalla Tunne kohderyhmäsi, osallista porukkasi, tunnista tuloksesi!


Koulutuprosessit

Laatukäsikirja haltuun -koulutuksessa saa tukea ja apua laatukäsikirjan tekoon. Koulutuksessa hahmotetaan laatukäsikirjan merkitystä ja soveltamisesta käytännössä. Toteutus yhteistyössä Laatukeskus Excellence Finlandin kanssa. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu 15.6. mennessä.

Järjestöjohtamisen koulutus antaa työkalupakin päivittäiseen työhön. Tarjolla potkua ja virtaa järjestön johtamiseen! Koulutusprosessin toteuttavat SOSTE, Allianssi ja Valo yhdessä Rastorin kanssa. Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2017, ilmoittaudu 31.3. mennessä.

Ammattimainen varainhankinta -koulutus tarjoaa tukea varainhankinnan kehitystyöhön, projektien ohjaamiseen ja viestintään. Koulutuksen toteuttavat SOSTE ja VaLa yhteistyössä Rastorin kanssa. Käynnissä kolme ryhmää, joihin ilmoittautuminen on päättynyt.

Yhteiskunnallisen markkinoinnin koulutus antaa eväitä asiakaslähtöisyyteen, segmentointiin ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen sekä markkinointiviestintään. Koulutuksen toteuttaa Omnia yhteistyössä RAY:n, Sitran ja SOSTEn kanssa. Koulutus on käynnissä ja ilmoittautuminen päättynyt.


Järjestötreenit

Parituntisia dynaamisia ja keskustelevia kohtaamisia ajankohtaisista, järjestöjä puhuttelevista aiheista. Lue lisää


Verkkoluennot

Tiiviitä tunnin mittaisia katsauksia yhdistystoiminnan sisältöihin luottamushenkilöiden tueksi. Tietoiskuja voi seurata netin kautta suorana tai katsella tallenteena myöhemmin. Lue lisää