fi | sv | eng

Osallistavat menetelmät kouluttamisessa

7.2. Oulu, 7.3. Jyväskylä, 21.3. Vantaa, 6.4. Joensuu, 14.11. Turku, 12.12. Helsinki

Koulutuspäivän aikana harjoitellaan erilaisia toiminnallisia menetelmiä, joita voi käyttää koulutuksessa osallistujien ryhmäytymiseen ja tutustumiseen, asiasisällön oppimiseen ja oppimisen arviointiin sekä palautteen antamiseen. Lisäksi pohditaan niiden sovellettavuutta erilaisiin koulutustilanteisiin ja aiheisiin.

Koulutus toteutuu osana Järjestötoiminnan kehittäminen -koulutuskiertuetta 2017. Tilaisuudet ovat samansisältöisiä kaikilla paikkakunnilla.

OHJELMA

 

9.30

Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10.00

Tutustumis- ja ryhmäytymisharjoituksia

Menetelmien valinta osaamistavoite edellä

12.00

Lounas (omakustanteinen)

13.00

Asiasisällön oppimiseen liittyvät menetelmät ja harjoitukset

Oppimisen arviointiharjoituksia

Palautteen antamisharjoituksia

14.30

Iltapäiväkahvit

16.00

Koulutus päättyy

Kouluttajat

Hanna Alaniska on monella koulutustasolla hyörinyt Lapin tyttö. Sielultaan ja sydämeltään hän on pedagogi ja koulutuksen kehittäjä. Hanna on kouluttanut ja konsultoinut oppimisesta, koulutuksien rakentamisesta, toteuttamisesta ja arvioinnista sekä kouluttamisesta lähes 15 vuoden ajan. Hänen vetämänsä koulutustilanteet rakentuvat osallistujalähtöisesti ja tavoitteena on yhdessä keskustellen löytää oppimistavoitteet.

Mia Valanne on työskennellyt yli 10 vuoden ajan koulutuksen laadun kehittämisen parissa. Mia on vastannut koulutuksen laatujärjestelmien kehittämisestä sekä koulutuksen laadun varmistamisesta käytännön koulutustoiminnassa. Hänen vahvimpia osaamisalueitaan koulutuksen laadun kehittämisen lisäksi ovat koulutuksen strateginen suunnittelu ja seuranta, osaamislähtöinen koulutussuunnittelu sekä kouluttaminen.

Lisätietoja

Käytännön järjestelyistä:

Koulutussuunnittelija Riitta Ikonen, puh. 050 5313556, riitta.ikonen@soste.fi

Yhteistyössä