fi | sv | eng

Palvelumuotoilu -järjestötreenit

Aika: 12.6.2018 klo 12.00 - 15.00

Paikka: SOSTE, Yliopistonkatu 5, 6. kerros, tila Jungman, Helsinki

Innokylän ja SOSTEn järjestämässä treenissä saat pikakatsauksen palvelumuotoiluun ja muotoiluajatteluun. Palvelumuoitun ideana on kehittää uusia työkaluja, malleja ja toimintatapoja sien, että asiakaskokemus on keskiössä.

Workshop toteutetaan toiminnallisesti.

Opint muun muassa, miten voit hyödyntää palvelupolku -menetelmää toiminnan asiakaskeskeiseen kehittämiseen ja asiakasymmärryksestä viestimiseen omassa organisaatiossa. Asiakkaan palvelupolut ovat erinomaisia työkaluja esimerkiksi järjestön jäsenkonseptin palvelumuotoiluun tai vapaaehtoistoiminnan prosessin kehittämiseen.

Kouluttajana on vapaaehtoistoiminnan johtamisen kouluttaja, fasilitaattori ja palvelumuotoilija Saara Jäämies. Hän on sosionomi (AMK) ja palvelumuotoilun YAMK-opiskelija.  Saaran vahvuudet ovat asiakasymmärryksessä, yhteiskehittämisessä ja prosessien läpiviennissä.

Kohderyhmä:

Järjestökehittäjät, jotka kehittävät oman järjestön toimintaa perustyönään. Koulutus sopii heille, jotka haluavat tutustua palvelumuotoilun menetelmiin, mutta myös heille, jotka haluavat jakaa ja sparrata omaa palvelumuotoilun osaamista yhdessä toisten järjestötoimijoiden kanssa. Aiempaa tietämystä palvelumuotoilusta tai palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen menetelmistä ei tarvitse olla.

Ilmoittautuminen

Koulutukseen otetaan 25 osallistujaa. Kerro ilmoittautumislomakkeessaa mitä toimintaa sinä omassa organisaatiossasi kehität.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen täällä.

Lisätiedot

Tuula Kolari, koordinaattori, tuula.kolari @ soste.fi

Kouluttajana toimii vapaaehtoistoiminnan johtamisen kouluttaja, fasilitaattori ja palvelumuotoilija Saara Jäämies.