fi | sv | eng

Järjestöjohtamisen koulutusohjelma Allianssin, SOSTEn ja Suomen Olympiakomitean jäsenille

Hakuaika koulutukseen 31.10.2017 saakka

Allianssi, SOSTE ja Suomen Olympiakomitea toteuttavat jäsenilleen yhteistyössä Rastorin kanssa järjestyksessään jo neljännen johtamisen koulutusohjelman.

Järjestön johtaja kohtaa työssään lukuisia haasteita. Samalla toimintakentän jatkuva muutos edellyttää uudenlaisia strategisia valintoja ja vahvaa johtamisosaamista. Miten tasapainoilla talouden kanssa, johtaa järjestöä muutoksessa ja vastata kasvaviin verkostoitumisodotuksiin? Kuinka tukea henkilöstöä haasteiden keskellä?

Ohjelma antaa potkua ja virtaa järjestön johtamiseen monipuolisella, johtamisen nykyhaasteisiin vastaavalla sisällöllä ja henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisella. Samalla voi suorittaa arvostetun Johtamisen erikoisammattitutkinnon tai vaihtoehtoisesti Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon edustamasi järjestön toimintaa ja johtamista kehittäen. 

Ohjelma sisältää laajimmillaan 11 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä

Tulostettava esite löytyy tästä. HUOM. uusi aloituspäivä on 8.-9.11.2017.

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Sopii sinulle, joka olet kartuttanut kokemustasi johtamisesta jo muutaman vuoden. Vastaat yksikkösi tai vastuualueesi toiminnasta ja sen kehittämisestä. Haluat kehittää omaa osaamistasi toiminnan johtamisessa ja omia johtamisvalmiuksiasi. Tarvitset työkaluja muun muassa strategian toteuttamiseen, talouden seurantaan ja muutosjohtamiseen. Voit olla nimikkeeltäsi esimerkiksi toiminnanjohtaja, pääsihteeri, johtaja, päällikkö tai asiantuntija. Kriteerinä osallistumiselle on, että vastaat koko järjestön, sen osan tai vastuualueesi johtamisesta.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko organisaatiota tai sen yksikköä. Koulutus syventää osallistujien strategia- ja liiketoimintaosaamista sekä tarjoaa käytännön työkaluja organisaation toiminnan menestykselliseen kehittämiseen, talouden ohjauksen ja kannattavuuden parantamiseen sekä käytännön johtamistyöhön. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön toiminnanjohtajille ja pääsihteereille sekä järjestöjohtajille, jotka ovat aiemmin suorittaneet johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Ilmoittautuminen ja haku koulutukseen

Lisätietoja ohjeet löytyvät Rastorin verkkosivuilta täältä

Osallistumismaksu

Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omakustanteisesti.

Oppisopimuskoulutus on osallistujalle maksuton lukuun ottamatta tutkintomaksua 58 €. Oppisopimuspaikka haetaan Rastorin toimesta alueellisesta oppisopimuskeskuksesta.

Koulutusohjelman omakustanteinen hinta on 3 800 € + alv + tutkintomaksu 58 €.

Aika ja paikka

Koulutusprosessi alkaa 8.-9.11.2017 ja kestää noin puolitoista vuotta.

Lähipäivät järjestetään Espoossa tai pääkaupunkiseudulla

Lisätiedot

Rastor:

asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen, puh. 020 7798 259
koulutuspäällikkö Mia Ingman, puh. 040 6306 916
sähköposti etunimi.sukunimi@rastor.fi

SOSTE:

järjestöpäällikkö Riitta Kittilä, puh. 050 308 6868
koulutuspäällikkö Sirpa Sulku, puh. 040 842 3678
sähköposti etunimi.sukunimi@soste.fi

Koulutusohjelmat

Tulossa UUSI

Ryhmä 4: alk. 8.-9.11.2017

Käynnissä

Ryhmä 3: 9/2016 - 4/2018

Päättynyt

Ryhmä 2: 9/2015 - 4/2017
Ryhmä 1: 9/2014 - 5/2016