fi | sv | eng

Laatukäsikirja haltuun -valmennusohjelma

29.8., 12.10. ja 7.11., Helsinki

Kokoustila Jungman, SOSTEn toimisto (os. Yliopistonkatu 5, 6. krs)


Haluatko varmistaa toiminnan hyvän laadun ja jatkuvan parantamisen? Kiinnostaako laatukäsikirjan teko? Miten parantaa toimintaa laatukäsikirjan avulla? Laatukäsikirja on yksi toiminnan kehittämisen perustyökaluja ja se edesauttaa järjestöjen valmistautumista toimintaympäristön muutoksiin kuten sote-uudistukseen.

Koulutuksen tavoitteena on osallistuneiden organisaatioiden parempi tietoisuus laatukäsikirjan merkityksestä ja soveltamisesta käytännössä. Ohjelma sisältää luentoja, keskusteluja sekä tukea ja apua laatukäsikirjan tekoon.

Koulutusprosessi sisältää kaksi kokopäivätilaisuutta ja yhden puolen päivän tilaisuuden. Ensimmäinen tapaamiskerta on elokuun ja viimeinen marrakuun aikana. SOSTE toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Laatukeskus Excellence Finlandin kanssa.

Koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus ostaa tuntiveloituksella yksilöllistä neuvontaa ja tukea suoraan Laatukeskukselta koulutuksen aikana.

Kouluttajana toimii Laatukeskuksen asiantuntija ja laatupäällikkö Markus Meurman, Laatukeskus Excellence Finland.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan järjestöille, jotka haluavat varmistaa hyvän laadun ja kehittää toimintaa sekä palveluita paremmiksi.

Osallistumismaksu

390 €/hlö, sisältäen koulutusohjelman ja kahvit koulutuspäivinä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Peruutusehdot löydät täältä.

Lisätiedot

Marjo Riitta Tervonen
Erityisasiantuntija

marjoriitta.tervonen @ soste.fi
puh. 050 592 2802