fi | sv | eng

Verkkoluennot ja tallenteet

Järjestämme tiiviitä verkkoluentoja järjestöjen luottamushenkilöille sekä teemme suoria lähetyksiä ja tallenteita erilaisista teematapahtumista ja seminaareista.

Verkkoluennot

Tiiviitä tunnin mittaisia katsauksia yhdistystoiminnan sisältöihin luottamushenkilöiden työn tueksi. Tehokkaita tietoiskuja voi seurata netin kautta suorana lähetyksenä tai katsella tallenteena myöhemmin.

Verkkoluennot toteutuvat arki-iltana pääsääntöisesti klo 16.50-17.50. Osallistuminen on mahdollista kuuntelemalla puheenvuoroja itsenäisesti verkkoyhteyden avulla tai osallistumalla eri puolilla Suomea järjestettäviin yhteisiin tilaisuuksiin. Aluekatsomoita järjestetään vaihtelevasti, kerromme tiedossamme olevista katsomoista tällä sivulla. Luento jää tallenteeksi verkkoon ja sitä voi katsoa myöhemmin yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Lähetyksen seuraamista varten tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja kaiuttimen. Lue ennen katselua alempana olevat ohjeet live-lähetyksen ja tallenteen käytöstä!

Luento toteutetaan ja lähetetään SOSTEn toimipisteessä Helsingissä. Yleisö paikan päälle on erittäin tervetullutta, lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kunkin luennon kohdalla.

Tallenteet

Suoria lähetyksiä ja tallenteita SOSTEn teematapahtumista ja seminaareista. Lisätietoa täältä.

Ohjeet lähetyksen katseluun

Saat parhaan katselukokemuksen Internet Explorer –selaimella. Ruudulla yhtä aikaa näkyvän luennoitsijan videokuvan ja esitysdiojen yhteensovittaminen toimii parhaiten kyseisellä selaimella.

Mahdollisissa ongelmatapauksissa ja tietokoneesi asetuksia koskevissa kysymyksissä sinun tulee olla yhteydessä oman organisaatiosi tekniseen tukeen. Voit myös ensin kokeilla ladata sivun uudelleen (F5 tai reload).

Tervetuloa kuulolle päivittämään tietosi!

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Riitta Ikonen
puh. 050 531 3556
sähköposti etunimi.sukunimi@soste.fi

Alueelliset katsomot

Alue- ja paikallisyhdistykset voivat järjestää alueellisia katsomoita verkkoluentojen äärelle. Yhteistilaisuuksissa saa luennosta enemmän irti, kun luennon herättämät ajatukset voi purkaa porukassa!

Yhteisistä tilaisuuksista tiedotetaan myös tällä sivulla järjestäjän niin halutessa. Tiedot voit toimittaa osoitteeseen koulutus@soste.fi

Ehdota aihetta verkkoluennolle

Lähetä se sähköpostiin koulutus@soste.fi