fi | sv | eng

Etelä-pohjanmaan hankefoorumi, Lapua

SOSTE kumppanina järjestää:

Törmäyskurssi Lapuanjoella

29.5.2013 klo 10 – 15.15

Nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kerätä rohkeutesi ja heittäytyä virran vietäväksi – vetää narusta ja saada tukea arjen hanketoimintaan.

Miksi pähkäillä yksin, kun pään lyöminen seinään porukalla on paljon mukavampaa! Olet varmasti huomannut, että meneillään on mittava sosiaali- ja terveysalan ja kuntarakenneuudistus. Hanketoimija joutuu työssään usein luovimaan muutosten parissa. Mitä nämä valtakunnalliset, paljon keskustelua herättäneet uudistukset tarkoittavat hanketoimijan näkökulmasta? Tule Hankefoorumiin ottamaan siitä selvää!

Vihdoinkin, useiden toiveiden jälkeen, toteutamme myös laivaristeilyn – mutta valitettavasti vain 52 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten olethan nopea- ilmoittautuminen alkaa nyt!

Ohjelma pdf -muodossa

Teatteri Hiomossa

(Kustaa Tiitun tie 1)

10.00

 Aamukaffeet teatterilla
Vedetään narusta – yhteinen pohdinta hanketoiminnan hyödyistä
Katja Kujala & Tuula Peltoniemi

12.30

Lounas ja siirtyminen jokilaivaristeilylle

Jokilaiva M/S Koivunlehti

(lähtö Jokilaakson Matkailupuutarhan satamasta)

13.30

Hanketoimija kuntauudistuksen puristuksessa?
Helena Lahtinen, vs. perusturvajohtaja, Laihia

14.30

Kahvila Nukkeruusussa satamakaffeet keskustelun jatkuessa

15.15

Kotimatkalle


Kerrothan Hankefoorumista eteenpäin eteläpohjalaisille sosiaali- ja terveysalan ja muille hyvinvointia edistäville hanketyöntekijöille.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään ma 20.5.2013 klo 16 mennessä (paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä) oheisesta linkistä.  Lisätietoja Hankefoorumista saat tuula.peltoniemi@soste.fi.

Hankefoorumi on osallistujille maksuton. Lounas omakustanteinen. Ajo-ohjeet Lapualle Vanhaan Paukkuun  ja Jokilaivaristeilyn lähtöpaikalle

Tervetuloa!

XVI Hankefoorumin suunnittelutyöryhmä: Carita, Katja, Saara, Sirpa ja Tuula


Katso kaikki tapahtumat ›