fi | sv | eng

Pohjalaismaakuntien järjestöpäivä, Kokkola

Ennakoi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistuksen vaikutukset järjestöille

klo 13 - 16, Yliopistokeskus Chydenius, Ulappa-sali, Kokkola

Mukaan ovat tervetulleita Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella toimivat ja alueesta vastaavat sosiaali- ja terveysalan järjestö- ja yhdistystoimijat sekä muut teemasta kiinnostuneet, kuten oppilaitosten edustajat, kuntien tai yhteistoiminta-alueiden viranhaltijat ja luottamushenkilöt.

Iltapäivän aikana pohditaan miten sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus vaikuttaa järjestötoimintaan. Kysymyksiä ovat esimerkiksi miten käy yhteistyökumppanuuksien, järjestörahoituksien ja hankintojen? Aihetta alustaa johtaja Anne Knaapi SOSTE:sta. Yhteisessä keskustelussa mukana myös sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Salminen Kokkolasta, perusturvajohtaja Jukka Kentala Vaasasta ja apulaiskaupunginjohtaja Harri Jokiranta Seinäjoelta.

Pohjalaismaakuntien Järjestöpäivä täyttää 10 vuotta. Vuosittain järjestötoimijat ovat kokoontuneet pohtimaan toiminnan edellytyksiä ja kehittämistarpeita sekä luomaan yhteistä tulevaisuuden näkyä. Järjestöpäivän tapahtumapaikka vaihtuu vuosittain kolmen maakuntakeskuksen, Kokkolan, Seinäjoen ja Vaasan välillä. Järjestöiltapäivä mahdollistaa osallistujille keskustelualustan, jossa saa kumota väitteet tai vahvistaa omia näkemyksiä, luoda uutta tai jakaa hyväksi koettuja toimintatapoja.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen tarjoilun onnistumiseksi 2.4.2015 mennessä.

Ohjelma

13.00

Avaus

Sote-uudistus - Mitä se vaikuttaa järjestöjen työhön?
Anne Knaapi, johtaja, SOSTE

14.15

Tauko

14.30

Yhteinen keskustelu

Puheenvuorot
Vaasan kaupunki, perusturvajohtaja Jukka Kentala
Kokkolan kaupunki, sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Salminen
Seinäjoen kaupunki, apulaiskaupunginjohtaja Harri Jokiranta

16.00

Tilaisuus päättyy

Lisätietoja

Tuula Peltoniemi, tuula.peltoniemi@soste.fi tai puh. 050 540 0655

Opastus Yliopistokeskukselle.

Järjestöpäivän toteuttavat SOSTEn kanssa Pohjalaismaakuntien järjestökeskukset Kokkolasta, Seinäjoelta ja Vaasasta, Pohjanmaan maakuntien sosiaalialan osaamiskeskus SONet BOTNIA, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ja Kokkolan kaupunki.

Huomaa!

Järjestötoiminnan koulutusmahdollisuus on samana päivänä, samassa paikassa 10.4. klo 8.30 - 12.00 Hyvästä hallinnosta tai Rahoituksesta ja varainhankinnasta. Lue lisää koulutuksista


Katso kaikki tapahtumat ›