fi | sv | eng

Arvioinnin kattaus

Tämä ohjelmamenu sisältää runsaasti maukkaita makupaloja arvioijan nautittavaksi. Kouluttajina ja sparraajina arvioinnin asiantuntijoita ja käytännön toimijoita järjestöistä ja muualta. Oheinen kattausesimerkki tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman arvioinnin parhaita herkkuja.

 
Palvelumuotoilu - väylä käyttäjälähtöisyyteen

Haluatko tietää miten asiakkaita osallistamalla saadaan tuoretta näkemystä ja miten palveluiden tuottajia osallistamalla viedään näkemyksiä käytäntöön? Palvelumuotoilu on yksi tämän hetken vaikuttavimpia julkisten palveluiden kehittämisen keinoja. Tule kuulemaan, mitä on palvelumuotoilu sote-alalla ja millaisia keinoja se tarjoaa järjestöjen toiminnan kehittämiseen. Palvelumuotoilun tarkoitus on vahvistaa asiakkaiden osallisuutta käytäntöjen kehittämisessä ja vuoropuhelua palveluiden tuottajien kanssa.

Sparraajana Juha Kronqvist, Senior palvelumuotoilija, Diagonal.

 
Hyödynnetäänkö arviointitietoa päätöksenteossa?

Mikä merkitys arviointitiedolla on päätöksenteolle? Onko kaikkia päätösten kannalta keskeisiä osapuolia kuultu? Otamme varaslähdön vuoden 2015 kansainväliseen arvioinnin vuoteen, jonka tarkoituksena on edistää arvioinnin ja näyttöön perustuvan tiedon merkitystä päätöksenteon tukena. Keskustelussa pohditaan myös, miten järjestöjen tekemä tuloksellinen ja vaikuttava työ lähellä ihmistä tehdään näkyväksi päätöksenteon tasolle.

Alustaja on monialainen arvioinninosaaja Liisa Horelli, kommenttipuheenvuorot järjestönäkökulmasta pitävät seurannan erityisasiantuntija Tuomas Koskela RAY:sta ja johtaja Panu Laturi SOSTEsta.

Liisa Horelli

Skenaariotyöskentelyä tulevaisuuden arviointiin

Maailma muuttuu, järjestöjen toimintaympäristö sen mukana. Voiko muutoksiin varautua ennalta? Voiko heikkoja signaaleja arvioida? Miten saada skenaariotyöskentelystä tukea luovaan ajatteluun, toimintaan ja päätöksentekoon? Tule kuulemaan näkökulmia ja vinkkejä tulevaisuuden arviointiin asiantuntijan johdolla.

Vetäjänä Janne Marniemi, Director, Ramboll Finland Oy

 
Transformation desing - organisaation muutos kohti asiakaslähtöisyyttä
 

Miten hallitsen organisaation muutosta asiakaskeskeiseksi? Puheenvuorossa esitellään Tekesin tuella kehitetty Transformation Platform, jonka avulla luotsaat organisaatiosi uudenlaiseen toimintatapaan.

Käyttäjälähtöisen kehittämisen ABC - Tule kuulemaan, miksi ja miten ihmisetn kanssa toimiminen voi olla järjestösi kehittämisen tärkein voimavara.

Alustajina senior palvelumuotoilija Juha Kronkqvist, Diagonala ja tutkija Satu Korhonen, Demos Helsinki.

 
 
 
 

Arvioinnin Help Desk

Onko toiminnan tai projektisi polku ensi vuodelle vielä kirkastamatta? Onko arviointisuunnitelma vielä vaiheessa? Arvioinnin aalloilla saat henkilökohtaista sparrausta suullisesti ja kirjallisesti suunnitelmiisi. Sparraajina SOSTEn arvioinnin asiantuntijat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää: arviointi@soste.fi
Tukea tarjolla yhdeksälle nopeimmin ilmoittautuneelle!

 

Lisätietoja muusta ohjelmasta täältä

Risteilyinfo

Risteilyinfo kertoo tarkkaan mitä, missä ja mihin aikaan tapahtuu. Siitä löytyvät seminaarit, näyttely, Hyvinvointivyöhyke, Viestintäpuutarha, tietoiskut ja monet muut tärkeät asiat. Infossa on karttoja ja aikatauluja, joiden mukaan voit helposti navigoida laivalla.

Risteilyinfo (pdf)


Risteilyaikataulu

Tutustu ohjelman aikatauluihin ja paikkoihin täällä (pdf).