Skip to content

SOSTE etsii kansalaisyhteiskuntapolitiikan ja järjestörahoituksen erityisasiantuntijaa

16.12.2019 10.42

Kansalaisyhteiskunta
SOSTEKansalaisyhteiskunta
Etsimme kansalaisyhteiskuntapolitiikan ja järjestörahoituksen erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäväsi on vaikuttaa siihen, että kansalaisjärjestötoimintaa koskettava sääntely ja soveltamiskäytännöt edistävät sosiaali- ja terveysjärjestöjen autonomiaa ja taloudellisia toimintaedellytyksiä. Seuraat hallitusohjelman toimeenpanoa, tuotat materiaalia vaalivaikuttamiseen ja muuhun vaikuttamistyöhön. Perehdyt sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoitukseen ja autat sosiaali- ja terveysjärjestöjä löytämään uusia julkisia ja yksityisiä rahoituslähteitä. Hyödynnät verkostotyön ja yhteiskehittämisen menetelmiä järjestöjen rahoitusosaamisen edistämiseksi ja tuotat sisältöä SOSTEn koulutuksiin ja tapahtumiin sekä viestinnän eri kanaviin.

Sinulla on kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja järjestötoiminnasta eri rooleissa, haluat edistää elinvoimasta järjestötoimintaa, olet aktiivinen verkostoituja ja viestijä ja valmis perehtymään sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoituskysymyksiin.

Hakijalta edellytämme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • kokemusta järjestön johtamis- tai asiantuntijatehtävistä
  • kykyä hyödyntää tehokkaasti sekä sisäisiä että ulkoisia verkostoja

Lisäksi arvostamme kokemusta ja osaamista

  • suomalaisesta päätöksentekojärjestelmästä
  • tavoitteellisesta asiantuntija- ja vaikuttamisviestinnästä
  • innovaatio- ja kehittämistyön menetelmistä
  • avustusjärjestelmän ja rahapelipolitiikan tuntemusta

Erityisasiantuntija työskentelee Järjestöpalvelut -tiimissä. Järjestöpalvelut -tiimi tekee vaikuttamistyötä sosiaali- ja terveysjärjestöjen toimintaedellytysten turvaamiseksi, tukee sosiaali- ja terveysjärjestöjä järjestötoiminnan kehittämisessä sekä tuottaa koulutuksia ja tapahtumia. Hyödynnät työssäsi tiimin koko osaamista ja SOSTEn osaamista yli tiimirajojen.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Sosiaali- ja terveysjärjestöissä on jäseninä 1,3 miljoonaa suomalaista. Alan järjestöissä toimii vapaaehtoisina vuodessa noin 500 000 ihmistä ja järjestöissä on palkattua henkilöstöä noin 50 000 henkilöä.

SOSTE tarjoaa näköalapaikan kansalaisjärjestötoiminnan muutokseen ja ajankohtaisiin haasteisiin, mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuteen sekä monipuoliset valtakunnalliset verkostot. Olemme yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön vahvasti sitoutunut työyhteisö.

Tarjoamme työpaikan Helsingin keskustassa, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, lounas- ja virike-edut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.1.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Riitta Kittilä, puhelin 050 308 6868. Sovi keskusteluaika Kittilän kanssa tekstiviestillä.

Muut teeman artikkelit

Uutinen

1.12.2020 13:59

SOSTEn joulukalenteri muistuttaa järjestöjen merkityksestä

Kansalaisyhteiskunta Vuoden 2020 käydessä kohti loppua on hyvä tuoda esiin järjestöjen tekemän työn merkitys. SOSTE nostaa nyt joulukuussa some-kanavissaan päivittäin esiin teemapäiviä, osallistumisen tapoja sekä pieniä ja suuria asioita, joita sote-järjestöt tekevät yhteiskunnassamme. Joulukalenterissamme muistutetaan myös millaista kaikille avointa toimintaa, aineellista apua, kriisitukea ja muita palveluja järjestöt tarjoavat joulun ja vuodenvaihteen aikaan. Järjestöt voivat ilmoittaa toiminnastaan […]

Uutinen

10.11.2020 15:22

Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja tukee järjestöjen digiosaamista

Järjestöille Marraskuun puolessa välissä käynnistyy Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja. Digiosaavat järjestöt -koulutuskokonaisuudessa saadaan työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Sarja on suunnattu kaikille järjestötyötä tekeville ja sillä vahvistetaan järjestöjen digiosaamisen kehittymistä. Koulutuskokonaisuudessa saadaan tietoa tietoturvasta, opitaan verkkokoulutuksista, jaetaan kokemuksia etävuosikokousten järjestämisestä ja kuullaan hybriditapahtumien toteutuksesta. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa käsitellään tietoturvaa. Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä -webinaari […]

Uutinen

5.11.2020 10:47

Kutsu SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry:n liittokokoukseen 2021

Kansalaisyhteiskunta SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry:n sääntömääräinen liittokokous pidetään keskiviikkona 20.1.2021 klo 13.00 Hotelli Korpilammella, Korpilammentie 5, Espoo. Liittokokous järjestetään Järjestöjohtajien seminaarin yhteydessä sen lopuksi. SOSTEn sääntöjen mukaan jokainen jäsen voi lähettää liittokokoukseen yhden edustajan. Kullakin varsinaisella jäsenellä on liittokokouksessa yksi ääni. Yhteistyöjäsenillä on liittokokouksessa läsnäolo-, puhe- ja aloiteoikeus. Hallituksen jäsenillä ja pääsihteerillä on läsnäolo- ja puheoikeus liittokokouksessa. ​ Kokoukseen on mahdollisuus osallistua paikan päällä tai etänä. […]