Yleiset peruutusehdot

SOSTEn maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 25 € tai todelliset tarjoilu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset.


SOSTEn maksuttomissa koulutuksissa ja tapahtumissa
noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan toimisto- ja hävikkiruokakuluina 25 €. Haluamme minimoida ilmoittautuneille varatun tarjoilun hävikin.

SOSTEn maksuttomissa webinaareissa
noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista tapahtuma-ajankohtaan saakka. Toivomme, että ilmoitat peruutuksesta, jotta mahdolliset varasijalla olijat pääsevät mukaan webinaariin.


Kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa:

  • toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista.
  • kaikki peruutukset ja henkilömuutokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla: koulutus @ soste.fi
  • SOSTE pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumisvahvistukset

Ilmoittautuessasi verkkosivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Muista tarkistaa myös roskapostisi, mikäli et saa automaattista ilmoitusta.

Lisätietoja: koulutus@soste.fi

Koulutusten laskutuskäytännöt

Koulutusten osallistumismaksut laskutetaan pääasiassa ilmoittautumisajan päättyessä. Poikkeukset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan kyseisen tilaisuuden kohdalla.

Lisätietoja: Taloussihteeri Päivi Korventausta, puh. 050 339 3960, etunimi.sukunimi@soste.fi

Tietosuojaseloste

SOSTEn tietosuojaseloste.

Ongelmatilanteet ilmoittautumisessa

Ilmoittautumisongelmat

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu jostain syystä tai herää lisäkysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse koulutus@soste.fi.

Päivitetty 26.8.2021 klo 12:00