SOSTE tekee aktiivista työtä, jotta sosiaali- ja terveysjärjestöjen tekemä työ ja järjestöjen tavoitteet näkyisivät yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Polaroid-kuvakollaasi järjestöjen toiminnasta sekä sydämenmuotoisessa sinetissä teksti 100 järjestötekoa.

100 järjestötekoa tekee näkyväksi järjestöjen arvokasta työtä

#100järjestötekoa on SOSTEn ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen ponnistus vuoden 2023 eduskuntavaalien alla. Tavoitteena on nostaa esiin ainakin 100 esimerkkiä sote-järjestöjen työn arjesta.

Onneksi on joku

Sote-järjestöt takaavat sen, että erilaisissa, myös haastavissa, elämäntilanteissa jokaiselle löytyy joku, joka tukee, kuuntelee, pitää huolta tai edistää hyvää oloa arjessa. Onneksi on joku esittelee sote-järjestöjen tekemää työtä.

Airoja puisessa veneessä.

Eduskuntavaalit 2023

Koronakriisin jälkihoito ja Ukrainan sodan jäljet vaikuttavat merkittävästi eduskunnan ja hallituksen päätöksiin seuraavalla vaalikaudella. Sisäisen turvallisuuden keskeisin kulmakivi on yhteiskunnallinen eheys, joka rakentuu kokemuksesta, että olemme kaikki samassa veneessä.

Ukrainan sota ja sote-järjestöt

SOSTE on koonnut sivuilleen tietoa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tarjoamasta avusta ja tuesta sekä tietoa siitä, mitä järjestöt ja järjestöjen kautta ihmiset voivat tehdä auttaakseen ihmisiä sodan jaloissa.

Korona ja sote-järjestöt

SOSTE on koonnut neljä kokonaisuutta, jotka käsittelevät aihetta ihmisen arjen, järjestöjen palveluiden, niiden toimintaedellytysten ja koronan jälkeisen ajan kautta.