Lahjoittamo.fi – hyvän välittäjä


Etusivu / Artikkelit / Lahjoittamo.fi – hyvän välittäjä

Lahjoittamo tekee järjestöjen toimintaa näkyväksi

Lahjoittamo on hyvänvälitystoimisto, joka yhdistää kotimaiset järjestöt sekä rahan ja osaamisen lahjoittajat. Lahjoittamo.fi on voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton toimija, joka tähtää lahjoittamisen kulttuurin positiiviseen muutokseen: hyvän tekemisestä saa puhua, sillä se tuo hyvinvointia myös lahjoittajalle. Hyvä ansaitsee välittämistä.

Lahjoittamo on Goodwill ry:n kehittämä lahjoituspalvelu, jossa luodaan mahdollisuuksia hyvän tahdon toteutumiselle helpottamalla lahjoittamista sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä luomalla hyviä käytäntöjä osaamisen lahjoittamiseen. Lahjoittamo on järjestöille maksuton palvelu eikä Goodwill ry hyödy palvelun kautta lahjoitetuista varoista senttiäkään. Tämä mahdollisuus tarjoutuu järjestöille ja lahjoittajille, koska Goodwill ry:n toiminta on rahoitettu STEAn varoin.

Lahjoittamo kerää yhteen sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja niiden lahjoituskohteet! Löydät ne kategorioiden mukaan: Arki ja turvallisuus, Elämänkaari, Terveys, Riippuvuudet ja Yhdenvertaisuus. Valitse siis itsellesi tärkeä aihepiiri ja tutustu lahjoituskohteisiin. Jokaisen kategorian kohteet näkee joko satunnaisessa järjestyksessä tai suodattamalla selaajan toiveiden mukaan. Lahjoituskohteiden sivuilta löydät tarkemmat tiedot kohteesta ja lahjoitettujen varojen käytöstä.

Lahjoittamon kautta tuet järjestöjen toimintaa helposti ja turvallisesti.

Tutustu Lahjoittamoon tarkemmin

Sivu päivitetty 23.9.2022