Lahjoittamo.fi – hyvän välittäjä


Etusivu / Artikkelit / Lahjoittamo.fi – hyvän välittäjä

Lahjoittamo tekee järjestöjen toimintaa näkyväksi

Lahjoittamo on Goodwill ry:n kehittämä palvelu, josta lahjoittajat löytävät saman katon alta kotimaiset sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja niiden lahjoituskohteet. Toukokuussa 2023 Lahjoittamon hallinta siirtyi SOSTElle. Siirrosta huolimatta Lahjoittamon toiminta jatkuu täysin ennallaan. Klikkaa itsesi lahjoituskohteisiin täältä ja löydä sinua kiinnostava aihepiiri, josta haluat tietää lisää ja jota haluat tukea! Lahjoituskohteen valinta ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista!

Lahjoittamo siirtyi SOSTEn hallintaan 1.5.2023 alkaen. Toiminta jatkuu ennallaan ja lahjoittaminen on edelleen helppoa ja turvallista. Kaikki lahjoitukset menevät jatkossakin suoraan järjestöille lyhentämättöminä.

Lahjoittamo yhdistää kotimaiset järjestöt ja lahjoittajat helposti ja luotettavasti. Palvelusta löydät yli 60 järjestöä ja niiden lahjoituskohteet sekä voit lahjoittaa samalla kertaa usealle eri järjestölle. Tee pieni teko, jolla on suuri merkitys!

Lahjoittamo haluaa antaa äänen myös pienemmille järjestöille. Se tähtää lahjoittamisen kulttuurin positiiviseen muutokseen: hyvän tekemisestä saa puhua, sillä se tuo hyvinvointia myös lahjoittajalle. Hyvä ansaitsee välittämistä!

Lahjoittamon kautta tuet järjestöjen toimintaa helposti ja turvallisesti.

Tutustu Lahjoittamoon tarkemmin

Sivu päivitetty 8.5.2023