Sote-järjestöjen toiminta on monipuolista myös kriisin aikana


Etusivu / Artikkelit / Sote-järjestöjen toiminta on monipuolista myös kriisin aikana

Sote-järjestöt ovat luonnollinen osa monen suomalaisen arkea. Järjestöjen toiminta on hyvin monipuolista ja voit tutustua siihen alla olevista linkeistä.


Sosiaali- ja terveysjärjestöt tekevät tärkeää työtä

Sosiaali- ja terveysalan järjestöt koskettavat jossain vaiheessa jokaisen suomalaisen elämää. Osa järjestöistä tukee nimenomaan elämän kriiseissä, esimerkiksi vertaistuen muodossa, mutta suuri osa toiminnasta on ennaltaehkäisevää ja eri ryhmien arkista hyvinvointia lisäävää toimintaa.

Keväällä 2019 huomiota saanut Onneksi on joku -kampanja esittelee sote-järjestöjen työtä ja sen, miten paljon ja monipuolista toimintaa on saatavilla. Samalla kampanja muistuttaa meitä jokaista siitä, kuinka arvokasta on, että on joku, joka on mukana arjessa. Läsnäolon ei tarvitse tarkoittaa muuta kuin tunnetta siitä, että ei ole yksin.

[button class=”c-red-link” text=”Tutustu Onneksi on joku -kampanjasivulla sote-järjestöjen tekemään työhön” url=”https://www.soste.fi/onneksi-on-joku/” ]

Sote-järjestöt koskettavat jokaista suomalaista

SOSTE kokoaa yhteen yli 200 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä yli 70 yhteistyöjäsentahoa. SOSTEn jäsenjärjestöjen 1,3 miljoonaa jäsentä ja sadat tuhannet vapaaehtoiset pitävät yhteiskunnan liikkeessä.

[button class=”c-red-link” text=”Tutustu SOSTEn jäsenjärjestöihin” url=”https://www.soste.fi/sosten-jasenet/” ]


Tämä artikkeli on osa SOSTEn koronavirus-aiheista kokonaisuutta.