SOSTEtalk! tutustumis­käynti: Kuntoutusinstituutti järjestöjen kanssa kehittämässä tulevaisuuden kuntoutusta

Jyväskylän paviljonki ja SOSTEtalk-logo

Etusivu / Suurtapahtuma / SOSTEtalk!
Missä:
Jyväskylä, Lutakonaukio 12, Paviljonki
Milloin:
26.4.2023 16:45 – 26.4.2023 17:35

SOSTEtalk! tutustumiskäynti: Kuntoutusinstituutti järjestöjen kanssa kehittämässä tulevaisuuden kuntoutusta

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikössä toimiva Kuntoutusinstituutti vastaa yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin uudistamalla monialaista kuntoutusta ja tuottamalla kuntoutus- ja sosiaalialan osaamista tutkintokoulutuksen, jatkuvan oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen sekä liiketoiminnan keinoin. Kuntoutusinstituutti toimii suunnannäyttäjänä, osaamisen uudistajana ja kehittäjänä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoituen. Kuntoutusinstituutissa työskentelee yli 70 asiantuntijaa. Lue lisää.

Tiedätkö, miten Jamkin noin 1000 opiskelijaa voi osallistua organisaationne kehittämiseen osana harjoittelujaksojaan, harjoitus- tai opinnäytetyön avulla tai osana Jamkin monialaista Future Factory toimintaa?

Onko sinulla organisaatiosi tai asiakasnäkökulmasta tarpeita, joihin tutkijatiimin kokeneet tutkijat tai kehittämishanketiimin TKI-asiantuntijat voivat yhteistyössä hakea rahoitusta ja käynnistää tutkimus- tai kehittämishankkeen?

Tule tutustumaan Kuntoutusinstituutin toimintaan ja verkostoitumaan. Kokoontuminen Paviljongin aulassa 26.4. klo 16.45 ja Paviljongilta on muutaman sadan metrin kävely paikalle. Ohjelma-aika noin 16.50-17.35.

Lisätietoja

Outi Majanen erityisasiantuntija