SOSTEtalk! tutustumis­käynti: Matara, KYT ja Gloria

Jyväskylän paviljonki ja SOSTEtalk-logo

Etusivu / Suurtapahtuma / SOSTEtalk!
Missä:
Jyväskylä, Lutakonaukio 12, Paviljonki
Milloin:
26.4.2023 16:45 – 26.4.2023 18:00

SOSTEtalk! tutustumiskäynti: Kansalaistoiminnankeskus Matara / Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ja Monikulttuurikeskus Gloria ry

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry on keskisuomalainen kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä sekä maakunnallinen verkostojärjestö.  KYT tarjoaa tilitoimisto- ja tukipalveluita, asiantuntijapalveluita sekä neuvontaa ja ohjausta Keski-Suomen maakunnissa toimiville yhdistyksille.

Monikulttuurikeskus Gloria ry on paikka, jossa ihmiset ja kulttuurit kohtaavat. Gloriassa on tapahtumia, vertaistuellista toimintaa sekä erilaisia ryhmiä. Suomen kieltä tukevien ryhmien lisäksi Gloriassa on eri kieliryhmiä, joiden vastuuvapaehtoisina toimivat maahanmuuttaneet ihmiset, kuten myös useissa muissa ryhmissä.

Molemmat yhdistykset toimivat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matara tarjoaa osallisuuden ja toiminnan paikkoja sekä tiloja Jyväskylässä, sekä tukee ihmisten hyvinvointia yhdistys-, kansalais- ja vapaaehtoistoiminnan avulla.  Valtakunnallista OLKA-toimintaa toteutetaan Matarassa ja Sairaala Novassa tarjoten tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen toimintaan Tourulassa. Kokoontuminen Paviljongin aulassa klo 16.45 ja kävellen Mataraan, Matarakatu 6 A 1 (Tourula), 40100 Jyväskylä. Kävellen Paviljongilta menee Mataraan noin 15 minuuttia.  

Voit tutustua käynnilläsi vaihtoehtoisesti joko KYTin ja Mataran tai Glorian toimintaan.

Lisätietoja

Outi Majanen erityisasiantuntija