Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2019-2020


Etusivu / Tapahtumat / Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2019-2020
Missä:
Rastor-instituutti Espoo
Milloin:
6.3.2019 00:00

SOSTE ja VaLa järjestävät yhteistyössä Rastorin kanssa viidennen varainhankinnan koulutusohjelman järjestöille ja yleishyödyllisille yhteisöille. Koulutus alkanut 6.3.2019.

Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelma on rakennettu huomioiden kansalliset ja kansainväliset varainhankinnan eettiset periaatteet. Koulutus vastaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon perusteita ja ammattitaitovaatimuksia.

Ohjelma

Koulutus niveltyy tiiviisti opiskelijan työyhteisön varainhankintatoimintaan. Koulutus antaa osaamista ja menetelmiä systemaattiseen varainhankinnan kehitystyöhön, projektien tavoitteelliseen ohjaamiseen sekä viestintään. Prosessin aikana kukin osallistuja suunnittelee ja tekee oman kehityshankettaan soveltaen siihen koulutuksessa opittua.

Koulutus sisältää 12 lähiopetuspäivää, jotka jakautuvat 1,5 vuodelle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan viralliseen näyttöjärjestelmään kuuluvan tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon.

European Fundraising Assosiation (EFA) –sertifikaatti

Koulutusohjelmalle on myönnetty European Fundraising Assosiation (EFA) –sertifikaatti. Se todentaa, että koulutusohjelma vastaa EFA:n ammattitaitoiselle varainhankinnalle asettamia vaatimuksia ja noudattaa yhteisiä eurooppalaisia varainhankinnan standardeja. EFA Certified Fundraiser -diplomin saavat kaikki koulutuksen suorittaneet.

EFA on kansallisten varainhankinnan kattojärjestöjen verkosto, joka vahvistaa ja kehittää varainhankintaa Euroopassa. EFA:n sertifikaatteja on myönnetty vuodesta 2007 alkaen, ja tällä hetkellä EFA Certification -opinnot voi suorittaa Suomen lisäksi kymmenessä muussa Euroopan maassa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu järjestöissä ja yleishyödyllisissä yhteisöissä toimiville henkilöille, jotka

  • työskentelevät varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle
  • työskentelevät viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen varainhankinnan parissa

Osallistumismaksu

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 1 500 €. Voit kysyä Rastorista myös oppisopimuspaikkoja. Huomaathan, että valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti.

Hintaan sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Ilmoittaudu ja kysy lisää

Katso koulutusohjelman verkkosivuilta lisätietoja. Rastor: asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen, puh. 040 1289 700, koulutussuunnittelija Tiina Bergholm, puh. 040 661 0254, etunimi.sukunimi @ rastor.fi. VaLa: pääsihteeri Pia Tornikoski, puh. 040 5963763, paasihteeri @ vala.fi.

Ilmoittautuminen on päättynyt 21.2.2019.