Arvioinnin viisi tasoa


Etusivu / Tapahtumat / Arvioinnin viisi tasoa
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
16.2.2023 09:00 – 16.2.2023 10:00
Kenelle:
vaikuttavuudesta kiinnostuneille järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tai kerrata perustason tietoa

Toiminnan tuloksista on tärkeää yrittää saada kiinni ja osata kuvata, kuinka tavoitteita on saavutettu. Kaikki toiminta ei kuitenkaan taivu samanlaiseen arviointiin.

Tunnin webinaarissa käydään läpi, miten toiminnan luonne ja kohderyhmän tavoittaminen vaikuttavat arviointiin. Webinaarissa kuvataan viiden erityyppisen toiminnan arviointia.

Puhujina SOSTEsta Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää. Webinaari järjestetään yhteistyössä STEAn kanssa, josta puhujana erityisasiantuntija Elina Vedenkannas.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla, eikä siitä jää tallennetta. Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin ke 15.2.

Arvioinnin viisi tasoa -webinaari on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.

Lisätietoja