Skip to content

Digitaalisten etätyökalujen tietoturva – mitä niistä pitäisi tietää juuri nyt? -webinaari

ti 15.12. klo 9.00-10.00

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä webinaarissa käsitellään sitä, mitä pitää ottaa huomioon etätyökaluja valitessa tietoturvan näkökulmasta. Miten voit parantaa tietoturvaa etäkokousten järjestäjänä? Lisäksi annetaan tietoturvavinkkejä etäkokouksen osallistujalle.

Puhuja webinaarissa on Anu Laitila, KyberVPK. Hän toimii tietoturva-asiantuntijana kyberturvayhtiö Nixussa ja vastaa kyberharjoituksien ja -koulutuksien liiketoiminnasta. Vapaa-ajallaan Anu tuottaa ja toteuttaa koulutuksia mm. Naisten Valmiusliitolle ja toimii KyberVPK:ssa vapaaehtoisena.

Webinaariin mahtuu 500 osallistujaa. Webinaari tallennetaan ja tekstitetään ja se on myöhemmin katsottavissa SOSTEn Youtube kanavalla.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Esitysmateriaali (pdf)

 

Tallenteessa on tekstitys.


Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

Ohjelma

9:00
Tilaisuus alkaa
9:00
Tervetulosanat
Digitaalisten etätyökalujen tietoturva – mitä niistä pitäisi tietää juuri nyt?

Anu Laitila, KyberVPK

10:00
Tilaisuus päättyy