Haku vaikuttavuuden etävertaissparraukseen


Etusivu / Tapahtumat / Haku vaikuttavuuden etävertaissparraukseen
Missä:
Milloin:
1.5.2020 00:00 – 30.6.2020 00:00

Vertaissparrauksessa jokainen osallistuja työstää omaa toimintaansa. Tapaamiset ovat fasilitoituja ja niissä käydään läpi perustietoa aiheeseen liittyen, mutta ennen kaikkea käsitellään kunkin osallistujan toiminnan sisältöjä ja opitaan yhdessä. Tapaamisten välillä viedään aktiivisesti eteenpäin oman toiminnan arviointia.

Ryhmän teema

Tapaamisissa opetellaan vaikuttavuusketjun rakentamista. Kolmen tapaamisen aikana käydään kohta kohdalta läpi vaikutusketjun eri osia ja kuvataan oman toiminnan ketjua.

Hakuprosessi

Hae vertaissparraukseen 30.4. mennessä tästä.

Mikäli mukaan on tulossa enemmän osallistujia kuin on paikkoja, painotamme valinnassa ryhmäkohtaisen sopivuuden lisäksi erityisesti toiminnan rajattavuutta ja kohderyhmän tavoittamista.

Tapaamiset

Ryhmä toteutetaan etänä. Hyödynnämme myös Howspace-alustaa.

Ryhmä toteutetaan touko-kesäkuun aikana. Kolmen etätapaamisen ajankohdat sovitaan erikseen.

Tietoa vertaissparrauksesta

Osallistujilta toivotaan aitoa halua työskennellä oman toiminnan arvioinnin kehittämisen eteen sekä avoimuutta jakaa opittua myös muille. Odotuksena on, että osallistujat vievät sparrauksesta saamiaan oppeja käytäntöön tapaamiskertojen välillä.

Osallistumisesta saa eniten hyötyä irti, jos käsiteltävänä oleva toiminta ei ole kovin laaja (kuten koko järjestön toiminta) vaan selkeämmin rajattu kokonaisuus.

Lisätietoja