International Civil Society Week


Etusivu / Tapahtumat / International Civil Society Week
Missä:
Serbia
Milloin:
8.4.2019 00:00 – 12.4.2019 00:00

Huhtikuussa järjestetään kansalaisjärjestöjen kansainvälisen yhteistyöverkosto Civicuksen kansalaisjärjestöjä yhteen tuova tapaaminen International Civil Society Week. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi ja se kokoaa jäsenensä sekä muita kansalaisyhteiskunnan toimijoita keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. SOSTE liittyi Civicuksen jäseneksi viime vuonna.

Tapaamispaikka on Belgrad, Serbia. Edellisen kerran tapahtuma on järjestetty vuonna 2017 Fidzillä. Sen tunnelmiin ja antiin voi tutustua tämän Fingon (ent. Kepan) asiantuntijan Auli Starkin kirjoittaman blogin kautta.

Tämän vuoden teemana on ‘The Power of Togetherness’, jonka kautta pohditaan miten aktiiviset kansalaiset ja organisaatiot ympäri maailman työskentelevät kansalaisyhteiskunnan tilan puolustamiseksi.  Ohjelmasta tulee lisätietoa tammikuun aikana.

Seminaarin perushinta on 250 USD, Civicuksen jäsenille 220 USD.  Osallistujien on mahdollista anoa myös ns. sponsoroitua paikkaa.

Järjestöjen on mahdollista ilmoittautua tapahtumaan ryhmähinnalla (joka viides maksutta) ja siten saada osallistumismaksuja hieman alaspäin. Käytännössä se tarkoittaisi jotain summaa 200-250 USD välillä.

Jos järjestöllänne on alustavastikin innostusta lähteä Serbiaan, olethan yhteydessä pe 8.2.2018 mennessä erityisasiantuntija Kirsi Marttiseen (yhteystiedot alla). Myös kehitysjärjestöjen yhteistyöjärjestö Fingo (ent. Kepa ja Kehys) lähtee mukaan Serbiaan.

Lähde mukaan verkostoitumaan ja inspiroitumaan!

Ohjelma

Kolmipäiväinen ohjelmaa jakautuu kolmeen polkuun

1. Bridges, joka tavoitteena on yhdistää osallistujia ja rakentaa yhteistyökumppanuuksia

2. Streets, joka tarkastelee kansalaisaktiivisuuden lähteitä ja voimia

3. Stairs, jossa painopiste on sellaisten työkalujen, resurssien ja taitojen jakaminen, jolla voidaan edistää ihmisten osallistumista ja osallisuutta.

Lisätietoja