Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2019-2020


Etusivu / Tapahtumat / Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2019-2020
Missä:
Rastor-instituutti Espoo
Milloin:
30.10.2019 09:00 – 31.12.2019 16:00

Koulutuksessa saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen sekä siihen, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. Opit lisää myös palvelumuotoilu- ja Lean-työkalujen hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Ennen kaikkea luot uutta, kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa.

Koulutus on suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksessa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä. Samalla voit suorittaa arvostetun tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Tuote-/palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote-/palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Ohjelma

Ohjelma sisältää laajimmillaan 12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin vuoden.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Opiskelun aikana osallistuja soveltaa opittuja asioita järjestön tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen.

Osallistumismaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Katso koulutuksen esite täältä Lisätietoja koulutuksesta antaa asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen Rastor Oy:stä, puh. 040 1289 700 kaija.lehtinen@rastor.fi.