Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 2019-2020


Etusivu / Tapahtumat / Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 2019-2020
Missä:
Rastor-instituutti Espoo
Milloin:
21.11.2019 09:00 – 18.12.2020 16:00

Koulutus antaa sinulle eturivin paikan johtamisosaamisesi ajantasaistamiseen ja kehittämiseen. Kasvatat taitoja, joilla vastaat toimintakentän muuttumiseen ja vaatimustason kasvuun. Saat arvokkaita taitoja päivittäisen johtamistyöhön ja henkilöstön tukemiseen sekä mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden järjestötoimijoiden kanssa.

Koulutuksesta saat uutta osaamista:

Ohjelma

Koulutus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 lähikoulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin vuoden ajalle.

Koulutus toteutetaan niin, että se tukee oman järjestön kehittämistä ja tieto on sovellettavissa käytäntöön omassa järjestön johtamistehtävässä. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemustasi ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Koulutuksen aikana suoritat johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön toiminnanjohtajille, pääsihteereille, päälliköille ja asiantuntijoille. Koulutus on tarkoitettu SOSTEn Allianssin, Fingon ja Suomen Olympiakomitean jäsenille.

Osallistumismaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.

Koulutuksessa suoritetaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Katso koulutuksen esite täältä. Lisätietoja koulutuksesta antaa osaamispäällikkö Mia Ingman Rastor Oy:stä, puh. 040 630 6916 mia.ingman@rastor.fi