Skip to content

Järjestöjohtaminen –
johtamisen ja yritysjohtamisen
erikoisammattitutkinto

19.11.2020 alkaen Rastor-instituutti, Espoo

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa opit kehittämään tavoitteellisesti sekä omia johtamisvalmiuksiasi että järjestösi toimintaa. Saat uusia keinoja jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille. Opiskelu Rastor-instituutissa tapahtuu työsi ohessa sisältäen mm. innostavia lähipäiviä, itsenäistä etäopiskelua sekä webinaareja ajankohtaisista aiheista. Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle.

 

Ohjelma

Koulutus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 lähikoulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin vuoden ajalle.

Koulutus toteutetaan niin, että se tukee oman järjestön kehittämistä ja tieto on sovellettavissa käytäntöön omassa järjestön johtamistehtävässä. Koulutus tarjoaa myös erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

 

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana. Koulutus on tarkoitettu SOSTEn, Allianssin, Fingon ja Suomen Olympiakomitean jäsenille.

 

Osallistumismaksu

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon. Lisätietoa maksusta löytyy täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa osaamispäällikkö Mia Ingman Rastor-instituutista, puh. 040 630 6916 mia.ingman@rastorinst.fi

Lataa koulutuksen esite tästä (pdf) Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 19.11. mennessä