Kohderyhmä kirkkaana mielessä


Etusivu / Tapahtumat / Kohderyhmä kirkkaana mielessä
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
6.10.2023 09:00 – 6.10.2023 10:00
Kenelle:
tuloksellisuudesta ja sen arvioinnista kiinnostuneille järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tai kerrata perustason tietoa

Kohderyhmän hahmottaminen ja tunteminen ovat olennainen osa tuloksellista toimintaa. Usein tarvitaan myös kohderyhmän rajaamista ja toiminnan kohdentamista.

Tunnin webinaarissa käydään läpi, miten tärkeää on kohderyhmäymmärrys ja miten kohderyhmä näkyy vaikutusketjussa. Lisäksi kerrataan, miten kohderyhmää ja sen tavoittamista voi kuvata selkeästi tuloksellisuuden arvioinnissa.

Puhujina SOSTEsta Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää. Webinaari järjestetään yhteistyössä STEAn kanssa, josta puhujana erityisasiantuntija Sini Seemer.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla, eikä siitä jää tallennetta.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin to 5.10.

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen olet estynyt, peruuta osallistumisesi sähköpostitse osoitteeseen koulutus@soste.fi.

Kohderyhmä kirkkaana mielessä -webinaari on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä. 

Lisätiedot