Koronakriisin väliinputoajat -mitä kansalaisyhteiskunta voi tarjota kriisistä selviytymiseen? -webinaari


Etusivu / Tapahtumat / Koronakriisin väliinputoajat -mitä kansalaisyhteiskunta voi tarjota kriisistä selviytymiseen? -webinaari
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
15.6.2020 09:00 – 15.6.2020 10:00

Yhdessä eteenpäin -webinaarisarja

Arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen johtama työryhmä julkaisi kesäkuun alussa raporttinsa, jossa etsitään toimenpiteitä hyvinvoinnin ja tasa-arvon vahvistamiseksi koronakriisin jälkihoidossa. Työryhmä toi esiin kriisin väliinputoajat, ja tavoitteena on tukea erityisesti heikoimmassa asemassa olevia ihmisryhmiä. Mikä on kansalaisyhteiskunnan rooli kriisin jälkihoidossa ja mitä se voi tarjota kriisistä selviytymiseen?

Webinaarissa ovat tästä keskustelemassa arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen, sekä työryhmän jäsen, SPR:n pääsihteeri ja Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANEn puheenjohtaja Kristiina Kumpula.

Webinaari järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille maanantai-aamuna 15.6.2020.

Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa jälkikäteen myös tekstitettynä.

Tämä tilaisuus on osa SOSTEn Yhdessä eteenpäin -webinaarisarjaa, jossa käsitellään järjestötyön, edunvalvonnan ja tulevaisuuden teemoja koronakriisin aikana ja sen jälkeen.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa tekstitettynä alapuolella (tarkista hammasrattaasta tekstitysasetuksesti tarvittaessa).

Ohjelma

9:00

Tilaisuus alkaa

9:00
Avaussanat

pääsihteeri Vertti Kiukas, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

9:05
Työryhmän keskeiset havainnot ja ehdotukset

työryhmä puheenjohtaja Kari Mäkinen

9:20
Kansalaisyhteiskunnan merkitys kriisin jälkihoidossa

työryhmän jäsen Kristiina Kumpula

9:30

Kari Mäkisen ja Kristiina Kumpulan keskustelu: Miten tästä eteenpäin?

10:00
Tilaisuus päättyy

Lisätiedot