Liput liehuvat Miina Sillanpään ja kansalais­vaikuttamisen kunniaksi Järjestöjen päivänä 1.10.

Miina Sillanpää ja Suomen lippu sekä teksti Järjestöjen päivä 1.10.

Etusivu / Tapahtumat / Liput liehuvat Miina Sillanpään ja kansalais­vaikuttamisen kunniaksi Järjestöjen päivänä 1.10.

Miina Sillanpään päivänä 1. lokakuuta liputetaan kansalaisvaikuttamisen puolesta. Vuodesta 2023 alkaen päivä on vakiintunut liputuspäivä. Miina Sillanpää oli, kuten moni meistä järjestöaktiiveista, vahvatahtoinen persoona, joka teki väsymättä töitä paremman elämän puolesta kaikille.

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä on oivallinen tilaisuus kaikille järjestöille nostaa esille tärkeää rooliansa, tehdä omaa toimintaansa tunnetuksi ja edistää jäsenhankintaa.

Nostetaan siis 1.10. lippu salkoon, kerrotaan järjestömme toiminnasta ja kansalaisvaikuttamisesta kuvin ja tarinoin sekä toivotetaan uudetkin ihmiset mukaan tekemään yhdessä hyvää elämää kaikille!

Maailmankoulun sivuilta löytyy materiaalia ja keinoja eri ikäisten lasten osallisuuden vahvistamiseen. Järjestötoimijana voitte myös olla yhteydessä päiväkoteihin tai kouluihin ja tarjoutua vierailijaksi kertomaan millaisen vapaaehtoistyön, kampanjoinnin tai tapahtumien kautta järjestönne vaikuttaa ja miten lapset tai nuoret voivat järjestössä toimia.

Käytetään sosiaalisen median kanavissa tunnisteita #järjestöjenpäivä #miinasillanpää ja juhlitaan Miina Sillanpäätä ja järjestöjä.

Halutessasi voit myös liputtaa virtuaalisesti lataamalla alla olevat kuvat ja jakamalla ne somessa.

Lataa Miinan kuva tai toistemme tukena -kuva Twitterissä tai Facebookissa jaettavaksi.

Lataa Miinan kuva tai taimikuva Instagramissa tai Facebookissa jaettavaksi.