Skip to content

Liput liehuvat Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi Järjestöjen päivänä 1.10.

Miina Sillanpään päivänä 1. lokakuuta liputetaan kansalaisvaikuttamisen puolesta. Vuodesta 2023 alkaen päivä on vakiintunut liputuspäivä. Miina Sillanpää oli, kuten moni meistä järjestöaktiiveista, vahvatahtoinen persoona, joka teki väsymättä töitä paremman elämän puolesta kaikille.

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä on oivallinen tilaisuus kaikille järjestöille nostaa esille tärkeää rooliansa, tehdä omaa toimintaansa tunnetuksi ja edistää jäsenhankintaa.

Nostetaan siis 1.10. lippu salkoon, kerrotaan järjestömme toiminnasta ja kansalaisvaikuttamisesta kuvin ja tarinoin sekä toivotetaan uudetkin ihmiset mukaan tekemään yhdessä hyvää elämää kaikille!

Käytetään sosiaalisen median kanavissa tunnisteita #järjestöjenpäivä #liputan #miinasillanpää ja juhlitaan Miina Sillanpäätä ja järjestöjä.

Halutessasi voit myös liputtaa virtuaalisesti lataamalla alla olevat kuvat ja jakamalla ne somessa.

Miina Sillanpään ja suomenlipun kuva sekä sitaatti: "Jokaisella ihmisellä on oikeus hyvinvointiin, inhimillisiin työoloihin ja ihmisyyden kunnioittamiseen".  Ihmisiä kaulakkain selkäpuolelta kuvattuna, suomenlippu ja Miina Sillanpään sitaatti "Pelkät sanat eivät riitä, tarvitaan myös tekoja".

Lataa Miinan kuva tai toistemme tukena -kuva Twitterissä tai Facebookissa jaettavaksi.

Miina Sillanpään sekä suomenlipun kuva sekä lainaus "Jokaisella ihmisellä on oikeus hyvinvointiin ja ihmisyyden kunnioittamiseen".  Kolme henkilöä kyynärpäätervehdyksessä ja suomenlippu sekä Miina Sillanpään sitaatti "Pelkät sanat eivät riitä, tarvitaan myös tekoja".

Lataa Miinan kuva tai kyynärtervehdyskuva Instagramissa tai Facebookissa jaettavaksi.