Skip to content

Mukaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-ohjelmaan (ESR)

15.2.2022, klo 09.00 – 10.30, verkkotilaisuus

Pop up -verkostotapaamisissa osallistujat pääsevät keskustelemaan, kysymään ja verkostoitumaan kertaluonteisesti ja sitoutumatta. Aiheet liittyvät järjestöjen ennakointiin, tuloksellisuuteen ja rahoitukseen. Tässä tapaamisessa pureudumme ESR-rahoitukseen. 

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027-ohjelman rahoituksesta kiinnostuneille valtakunnallisten sosiaali- ja terveysjärjestöjen edustajille. Tilaisuudessa on tarkoitus kertoa tiivistetysti rahoitusmahdollisuudesta ja pohtia yhdessä, mitä mahdollisuuksia sosiaali- ja terveysjärjestöillä olisi ohjelmassa ja keiden kanssa yhteistyötä olisi tarkoituksenmukaista tehdä.

Tarkastelussa ovat ohjelman kaksi toimintalinjaa:

  • Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi
  • Sosiaalisten innovaatioiden Suomi.

Pienryhmäkeskusteluissa on tarkoitus käydä tarkemmin teemoihin liittyvää keskustelua.

Osallistumislinkki (Zoom) lähetetään ilmoittautuneille viimeistään 14.2.2022. Tapahtumasta ei tehdä tallennetta.

Tervetuloa!

Tapahtuma on täynnä.

Pop up -verkostotapaaminen on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä. 

Ohjelma

09:00
Tilaisuuden avaus ja tarkoitus

erityisasintuntija Ari Inkinen, SOSTE.

09:10
Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelma

johtava erityisasiantuntija Valtteri Karhu, TEM.

09:40
Keskustelua ja kysymyksiä

TEM:n edustajan kanssa.

10:00
Pienryhmät

A Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi (ESR+): Tavoitteena on tukea työllisyyttä, osaamista, työelämän kehittämistä, jatkuvaa oppimista ja joustavia koulutuspolkuja.

B Sosiaalisten innovaatioiden Suomi (ESR+): Tavoitteena on tukea lastensuojelun asiakkaana olevien sekä erityisesti kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten ja nuorten elämäntilannetta ja pärjäämistä.

C Ensimmäistä kertaa ESR-rahoitusta hakemassa – haluaisin keskustella perusasioista.

10:25
Tilaisuuden päätös:

erityisasiantuntija Ari Inkinen, SOSTE.

10:30
Tilaisuus päättyy