Näin toteutat laadukkaan ja osallistavan webinaarin


Etusivu / Tapahtumat / Näin toteutat laadukkaan ja osallistavan webinaarin
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
16.3.2021 09:00 – 16.3.2021 11:00

Digiosaavat järjestöt -sarja

Haluatko toteuttaa entistä parempia webinaareja? Webinaareista ja verkkotapaamisista on mahdollista tehdä yhteisöllisiä ja osallistavampia erilaisten kuvaa, tekstiä ja ääntä hyödyntävien menetelmien avulla.

Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä ja ideoita osallistujalähtöisistä ja osallistujia aktivoivista menetelmistä webinaarin eri vaiheissa. Menetelmät liittyvät sitouttamiseen, orientointiin ja aktiivisuuden kasvattamiseen mm. esitysten, keskustelun, erilaisten tehtävien ja ryhmätöiden avulla.

Koulutuksen järjestää Opintokeskus Sivis webinaarina Zoomissa.

Tervetuloa mukaan!

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

Kysymyksiä tai huomioita? Tämän Digiosaavat järjestöt -sarjan osan tuotannosta vastaa Opintokeskus Sivis. Voit ottaa yhteyttä Antero Pohjatalo (etunimi.sukunimi@ok-sivis.fi).