Nordic Platform for Civil Society in the social area – hae mukaan verkosto­työskentelyyn 29.1. mennessä!


Etusivu / Tapahtumat / Nordic Platform for Civil Society in the social area – hae mukaan verkosto­työskentelyyn 29.1. mennessä!
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
29.1.2024 00:00 – 29.1.2024 00:00
Kenelle:
teemojen yksinäisyyden torjunta, vapaaehtoisten rekrytointi, poliittinen vaikuttaminen, digitaalinen inkluusio ja kumppanuudet parissa työskentelevät, ja teemoihin perehtyneet tai kiinnostuneet

Kaipaako järjestösi lisää pohjoismaisia yhteyksiä? Nordic Platform for Civil Society in the social area on Pohjoismaiden ministerineuvoston rahoittama hanke, jonka osana käynnistyy verkostotyöskentely viiden teeman parissa. Tavoitteena on luoda kansalaisjärjestöille uusia pohjoismaisia yhteyksiä, jakaa tietoa, parhaita käytäntöjä ja innovoida uusia ratkaisuja. Viiden verkoston teemat käsittelevät yksinäisyyden torjuntaa, vapaaehtoisten rekrytointia, poliittista vaikuttamista, digitaalista inkluusiota ja kumppanuuksia.
Jos työskentelet näiden asioiden parissa, olet perehtynyt niihin tai kiinnostunut em. teemoista, voit hakea mukaan. Verkostojen tarkemmat kuvaukset ja kohderyhmät on kuvattu hankkeen verkkosivuilla (linkki alla), kunkin verkoston kohdalla

Verkostot kokoontuvat 3–4 kertaa vuoden 2024 aikana, ja verkostot määrittelevät itse tavoitteet työskentelylleen. Kokoontumiset tapahtuvat verkossa, työkielenä on englanti. Osallistuminen on maksutonta, ja järjestö voi hakea jäseneksi useampaan verkostoon, mutta vain yksi osallistuja/organisaatio per yksittäinen verkosto. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän, kuin verkostotyöskentelyyn on mahdollista ottaa mukaan, osallistujamäärää voidaan joutua rajaamaan. SOSTE on yksi viidestä kattojärjestöstä, jotka ovat mukana hankkeen koordinaatiossa ja verkostotyöskentelyn toteutuksessa.

Lisätiedot